Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A kerítés mennyire képes...

A kerítés mennyire képes féken tartani a menekülteket?

Figyelt kérdés

Nem trollkodok, nem hülye gyerek vagyok, de komolyan.

Egy fémkerítés képes lenne megállítani ilyen embereket, akik már a poklot is megjárták? Vagy elvágják, vagy átmásznak, még ha megsérülnek is. Talán nőket/gyerekeket megállítja egy darabig.

Ha olyan áramot vezetnek bele, mint a sokkolóba akkor bele sem halnak, nagy feszültség kevés áramerősség mellett

2015. aug. 2. 21:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
És szerinted ennyiből fog állni az egész kerítés?
2015. aug. 2. 22:11
 12/23 anonim ***** válasza:
Egyáltalán elolvastad az apró betűs részt a kép alatt?
2015. aug. 2. 22:12
 13/23 anonim ***** válasza:
Csak annyira, amennyire őrzik.
2015. aug. 2. 22:15
 14/23 anonim ***** válasza:

Én a tekercs magasságából és a kifeszített magasságából azt látom, hogy a föld szintje alá egy centi sem kerül.

Azért majd pár önkéntest felkérhetnének tesztelni a maguk módján. Hátha az ész diadalmaskodik a NATO felett 4 perc alatt..

2015. aug. 2. 22:19
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire képes megállítani egy bevándorlót, pontosabban illegális bevándorlót? ( Merthogy nagy a különbség a kettő között. )

Ugyanannyira mint egy betörőt. 100-ból ha egyet megállít. A többi úgyis megoldja: elvágja valamivel, átmászik rajta, megoldja valahogy. Legjobb esetben is csak néhány órát hátráltatja őket.

2015. aug. 2. 22:24
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt majd ne felejtsd el egyszer kipróbálni! Ha nem tudod mi az a Nato drót, akkor majd megtudod."

Tudom, hogy mi az a NATO-drót.

Ettől függetlenül még nem értem, hogy az erővágó miért nem viszi át, másrészt azt sem értem, hogy a menekültek minek vagdosnák a 3-4 méter magasan lévő NATO-drótot, amikor alatta szimpla drótkerítés van?

2015. aug. 2. 22:45
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Az illegális határátkelést csökkenti, az biztos. De ettől menekültből nem lesz kevesebb. Ahhoz a menekülés okát kéne megszüntetni.
2015. aug. 3. 00:26
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Pengés NATO drót csak alul és felül lesz, azt ember drótvágóval nem tudja átvágni. De ha már visz egy akkumulátoros flexet az megoldás lehet. A közte lévő sima drótkerítés viszont nem akadály drótvágóval. Önmagában nem megoldás ha nincs őrzés.

Itt pár kép hogyan jöttek már át sok helyen a kerítésen, hiába a NATO drót:

[link]

[link]

2015. aug. 3. 09:17
 19/23 A kérdező kommentje:
Én olyan képeket láttam, ami tele volt nato dróttal. És azt is néztem később hogy ide is olyat terveznek.De semmi sem lesz belőle, marad majd az ócsó megoldás
2015. aug. 3. 09:28
 20/23 kovpet ***** válasza:

Egy rendes erővágóval (csapszegvágóval) a 8-as betonvasat is át lehet vágni. Talán a 10-est is.

Lehet, találtam egy piaci rést? :)

2015. aug. 3. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!