A kerítés mennyire képes féken tartani a menekülteket?
Nem trollkodok, nem hülye gyerek vagyok, de komolyan.
Egy fémkerítés képes lenne megállítani ilyen embereket, akik már a poklot is megjárták? Vagy elvágják, vagy átmásznak, még ha megsérülnek is. Talán nőket/gyerekeket megállítja egy darabig.
Ha olyan áramot vezetnek bele, mint a sokkolóba akkor bele sem halnak, nagy feszültség kevés áramerősség mellett
Én a tekercs magasságából és a kifeszített magasságából azt látom, hogy a föld szintje alá egy centi sem kerül.
Azért majd pár önkéntest felkérhetnének tesztelni a maguk módján. Hátha az ész diadalmaskodik a NATO felett 4 perc alatt..
Mennyire képes megállítani egy bevándorlót, pontosabban illegális bevándorlót? ( Merthogy nagy a különbség a kettő között. )
Ugyanannyira mint egy betörőt. 100-ból ha egyet megállít. A többi úgyis megoldja: elvágja valamivel, átmászik rajta, megoldja valahogy. Legjobb esetben is csak néhány órát hátráltatja őket.
"Ezt majd ne felejtsd el egyszer kipróbálni! Ha nem tudod mi az a Nato drót, akkor majd megtudod."
Tudom, hogy mi az a NATO-drót.
Ettől függetlenül még nem értem, hogy az erővágó miért nem viszi át, másrészt azt sem értem, hogy a menekültek minek vagdosnák a 3-4 méter magasan lévő NATO-drótot, amikor alatta szimpla drótkerítés van?
Pengés NATO drót csak alul és felül lesz, azt ember drótvágóval nem tudja átvágni. De ha már visz egy akkumulátoros flexet az megoldás lehet. A közte lévő sima drótkerítés viszont nem akadály drótvágóval. Önmagában nem megoldás ha nincs őrzés.
Itt pár kép hogyan jöttek már át sok helyen a kerítésen, hiába a NATO drót:
Egy rendes erővágóval (csapszegvágóval) a 8-as betonvasat is át lehet vágni. Talán a 10-est is.
Lehet, találtam egy piaci rést? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!