Mi a vélleményetek, arról hogy magyarkormány175 kilométer és 4 méter magas keritést épit? , a magyar szerb határon, de magyar területen épül fell. És a kerités megállithatja menekülteket ha felipitik?
Magyarországra érkezik a legtöbb migráns, megelőzve Olaszországot és Görögországot is. Olaszország és Görögország kapott mintegy 160 millió euró támogatást a menekültek ellátásra, Magyarország pedig csak 1,5 milliót.
A mostani migráció egy olyan népvándorlási folyamat, amellyel hosszabb távon kell számolni. A határokat meg kell védeni, különben nem lehet feltartóztatni az áramlást, és milliószám fognak érkezni.
Érdekes, hogy ebben a kerítés-ügyben vannak jobboldali és baloldali táborok. Hasonló válaszokkal egyik kerítés-kérdésnél 40 % alatt kapsz, másiknál 100 %-ban hasznos.
A kérdésre válaszolva a bulgár-török határon 30 km-es kerítés 70 %-ban visszafogta az illetéktelen határátlépést.
A "magyar területen" csak annyit jelent, hogy nem lóg át a szerb határon, tehát nem 10 méterrel beljebb. A 10 méter csak azt jelenti, hogy a határvonaltól számított 10 méteres sáv mindenütt állami földterület, azaz nem kell felvásárolni.
Én inkább attól tartok, hogy mire megépül, itt a tél, s úgyis melegebb helyeket keresnek a bevándorlók.
Nagyon remelem h a kerites mellett //ami elengedhetetlen ilyen helyzetben// egyeb megoldast is talalnak h ne lepjenek el minket a bevandorlok.
feltem a gyerekeimet toluk.
Feltem az orszagunkat toluk es mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!