A kerítés mennyire képes féken tartani a menekülteket?
Nem trollkodok, nem hülye gyerek vagyok, de komolyan.
Egy fémkerítés képes lenne megállítani ilyen embereket, akik már a poklot is megjárták? Vagy elvágják, vagy átmásznak, még ha megsérülnek is. Talán nőket/gyerekeket megállítja egy darabig.
Ha olyan áramot vezetnek bele, mint a sokkolóba akkor bele sem halnak, nagy feszültség kevés áramerősség mellett
Megállítja őket!!!
Idejönnek 5000 kilométerről fél év vándorút alatt, de meglátják Szent Drótkerítésünket és szomorúan hazakullognak!
Haha, Keresztyén Népnemzeti Orbán Úr ismét győzött!!!
"Szerintem erővágóval átlehet vágni, amit szerbiában vesznek"
Ezt majd ne felejtsd el egyszer kipróbálni! Ha nem tudod mi az a Nato drót, akkor majd megtudod.
Szinte semennyire, bár amíg ez a média harc tart ellenük, addig más módon jönnek át bizonyos helyeken, akik helybeliek tudják hogy elég sok lefedetlen hely van ahol szabadon lehet jönni menni, és egy kerítés nem fedi le azokat a szakaszokat.
Véleményem szerint ezek a kerítések pár éven belül el lesznek hordva, letaposva, átvágva.
Téged mennyire állítana meg? Mert engem semennyire ha csak nem így védenék a határt.
Még ha használni is valamit a kerítés, de ezt csak elméletben mondom, mert gyakorlatban majd kiderül.
Akkor meg a határon szálnak be kamionok hátuljába, egy kevés üdítővel is lelehet fizetni a határőröket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!