Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A kerítés mennyire képes...

A kerítés mennyire képes féken tartani a menekülteket?

Figyelt kérdés

Nem trollkodok, nem hülye gyerek vagyok, de komolyan.

Egy fémkerítés képes lenne megállítani ilyen embereket, akik már a poklot is megjárták? Vagy elvágják, vagy átmásznak, még ha megsérülnek is. Talán nőket/gyerekeket megállítja egy darabig.

Ha olyan áramot vezetnek bele, mint a sokkolóba akkor bele sem halnak, nagy feszültség kevés áramerősség mellett

2015. aug. 2. 21:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
30%
Nem hinném hogy egy NATO szabványos kerítést néhány szedett vetett nincstelen csőcselék csak úgy átfog vágni. Szerintem itt a többségnek fogalma sincs a kerítés szerkezetéről és arról, hogy hogyan is fog kinézni ha elkészül. Nem holmi drótkerítésről van szó emberek.
2015. aug. 2. 21:48
 2/23 anonim ***** válasza:
42%
Teljesen. Az egy egy méter mélyen a földbe leásott kerítés alul felül Nato dróttal. Egyszer majd próbálj meg áthetolni egy ilyenen.
2015. aug. 2. 21:49
 3/23 anonim ***** válasza:
66%
A menekültek nagy része a határátkelőn jön át. Kis százalékuk azok akik gyalog nekivágnak a mezőnek, persze a kormány ezt hazudja mert könnyebb ezt mondani mint belátni hogy a határőreink 20 euróért a saját végterméküket megennék.
2015. aug. 2. 21:50
 4/23 A kérdező kommentje:
Szerintem erővágóval átlehet vágni, amit szerbiában vesznek, szerintem még telepítenének a szerbek eszközöket is nekik amekkora balfszok, már bocsánat. Ha nem átvágják, akkor átmásszák. 2,5m betonfalon átmásztak a kertünkbe amíg kutyim el nem ijesztette őket.
2015. aug. 2. 21:52
 5/23 anonim ***** válasza:
68%

Megállítja őket!!!

Idejönnek 5000 kilométerről fél év vándorút alatt, de meglátják Szent Drótkerítésünket és szomorúan hazakullognak!

Haha, Keresztyén Népnemzeti Orbán Úr ismét győzött!!!

2015. aug. 2. 21:55
 6/23 anonim ***** válasza:
49%

"Szerintem erővágóval átlehet vágni, amit szerbiában vesznek"

Ezt majd ne felejtsd el egyszer kipróbálni! Ha nem tudod mi az a Nato drót, akkor majd megtudod.

2015. aug. 2. 21:56
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván erővágóval átfogják vágni... Ne legyél már hülye.
2015. aug. 2. 21:56
 8/23 anonim ***** válasza:
66%

Szinte semennyire, bár amíg ez a média harc tart ellenük, addig más módon jönnek át bizonyos helyeken, akik helybeliek tudják hogy elég sok lefedetlen hely van ahol szabadon lehet jönni menni, és egy kerítés nem fedi le azokat a szakaszokat.

Véleményem szerint ezek a kerítések pár éven belül el lesznek hordva, letaposva, átvágva.

Téged mennyire állítana meg? Mert engem semennyire ha csak nem így védenék a határt.

[link]

2015. aug. 2. 21:58
 9/23 A kérdező kommentje:

Még ha használni is valamit a kerítés, de ezt csak elméletben mondom, mert gyakorlatban majd kiderül.

Akkor meg a határon szálnak be kamionok hátuljába, egy kevés üdítővel is lelehet fizetni a határőröket

2015. aug. 2. 22:03
 10/23 A kérdező kommentje:

[link]

a nagy kemény nato drótotok...

2015. aug. 2. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!