Miért annyira embertelen az a déli kerítés?
Kezdjük azzal, hogy nem védem az egész projektet, mert szerintem két sebből is vérzik:
1) Pénzkidobásnak tartom, mert nem sokat fog érni. A drótvágót már feltalálták, 100 méternként lyukak lesznek rajta. Azok a fa oszlopok sem tűnnek stabilnak.
2) Talán az állatvilágot is valamilyen szinten károsítani fogja, bár ehhez a témához nem értek.
Na mindegy, mindezek ellenére nem értem, hogy miért okoz néhány embernek akkora fennakadást, hogy "emberi jogokat sért" meg ilyenek. Ott vannak a hivatalos határátkelő helyek, bármelyik menekült átmehet ott is. Ugyanúgy gyüjtőtáborba fog kerülni, mintha a zöldhatáron keresztül jönne. Azért hívják határátkelőhhelynek, hogy ott menjen át az ember, ne erdőn-vízen át, mert az akár gyanúra is adhat okot a mai feszült világban. És amúgy sem árt, ha valamilyen számontartás és rendszer van az egész témával kapcsolatban. A szerbek is képmutatók, csak azért sírnak, mert mostantól nem lesz olyan egyszerű ide átpasszolni őket. Mondom ezt úgy, hogy félig szerb vagyok. Na mindegy, valaki magyarázza már el, hogy mitől olyan embertelen a kerítés... Azt tudom, hogy olyan sokat nem fog érni, de mitől olyan embertelen? :D
9-es
Átjöttek már legaláb 5 biztonságos országon, mire ide eljutottak. Azzal, hogy nem engedjük be őket, mi a gond? Nem szerbiában akarják megölni őket.
'Az amerikai mexikói határona fal melett tűzparancs is van érvényben. Mennyire óbégatnál hangosabban, ha itt is lenne? Pedig kellene.'
Igen ám, de az amerikai földrész, mi pedig Európában élünk, ahol más szabályok uralkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!