Szerintetek sok értelme van annak a kerítésnek, amit a
Magyar-Szerb határra építenek?
Figyelt kérdés
Az én véleményem szerint, nem sok értelme van, mert aki átakar szökni Magyarországra az úgyis itt fog "kikötni" !!!
És pont ma hallottam a hírekben, hogy akinek jó indoka van arra, hogy politikai menekült és leszeretne telepedni nálunk akkor azt kötelesek beengedni az országba !!!
Nekünk? Nekünk az ha már egyszer idetolakodtak ezek az emberek, akkor ne baszogassák a kamionosokat, ne gyújtogassanak és ne foglaljanak el házakat! Itt sem jobb a helyzet.. Igazából innen kéne menekülniük velünk együtt! Jó az a fal igen, nem véletlenül van egy országnak határa! Nem véletlenül van az Országoknak más más elnevezése!
2015. júl. 15. 15:17
2/12 anonim válasza:
Ha te szimpatizálsz a menekültekkel, akkor költözz ki egy tanyára a határ mentén, aztán élj nyugodtan, miközben 45 kedves tisztelettudó szegény menekült beköltözik a kertedbe, és ha kimész hogy elküldd őket szimplán agyonvernek. Rosszabbak mint a cigányok. De az ország közepéből te nyilván nagyon átérzed ezt.
2015. júl. 15. 15:25
3/12 anonim válasza:
Őszintén szólva, erősen kétlem, hogy olyan embereket, akik több országon, hegyen-vízen stb. átjöttek gyalog, megállít egy kerítés. A világtörténelem során soha semmiféle fal vagy kerítés nem volt akadály a határátlépők számára. A valós akadály a fegyveres volt az őrtoronyban, aki azonnal lőtt, ha meglátott valakit a kerítés/fal tetején. Meg sokszor végig alá is volt aknázva a kerítés töve. Ez nyilván a jelenlegi helyzetben nem opció, így viszont a kerítésnek körülbelül akkora a visszatartó ereje, mint egy behajtani tilos táblának.
2015. júl. 15. 15:28
4/12 A kérdező kommentje:
Én nem is azt mondtam, hogy szeretem őket meg hogy jöjjenek át ide !!!
Én azt mondtam, hogy azért felesleges, mert aki át akar szökni az úgyis átfog szökni !!!
U know ?
Egyébként Borsod-ban élek kicsit arrébb, szerencsére !!!
2015. júl. 15. 15:29
5/12 A kérdező kommentje:
#3 válaszoló
Jól beszélsz !!!
2015. júl. 15. 15:30
6/12 anonim válasza:
Az első kettő miért kelt rémhíreket?
Ha beköltöznek valahova, csak szólni kell a rendőröknek és elviszik őket. Eddig még senki nem öltek meg.
A kerítésnek nem sok értelme van, mert bejönnek majd más útvonalon.
2015. júl. 15. 15:30
7/12 anonim válasza:
Szerintem bejönnek, körülnéznek, aztán úgyis továbbállnak nyugat felé.
2015. júl. 15. 19:12
8/12 anonim válasza:
Megállítani a bevándorlókat nem fogja, de az illegális határárátkelők számát biztosan, hogy csökkenteni fogja
2015. júl. 25. 19:33
9/12 anonim válasza:
támogatnám,ha normálisan lenne megcsinálva,de ez így baromság.nesze semmi fogdmegjól.
2015. aug. 6. 00:34
10/12 anonim válasza:
semminél sokkal jobb, már csak sürgősségi határőrség kell mellé, és aktív tűzparancs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!