Tudod kedves kérdező a menekülteknél nagyobb baj az, hogy az ország ilyen kérdéseket komolyan vevő IQ hulladékkal van tele. Milyen innovatív ipart megalapozó és működtető munkára alkalmas az ilyen buta népség? Bedolgozni a szallag mellé max.
2015. júl. 21. 20:40
12/45 anonim válasza:
"Érdekes" ez a kameruni történet. Megkérdezted tőlük, hogy migránsok-e?
Kamerun kb 5x akkora mint MO és csak 2x annyi a lakossága. Ezek nem háborús övezetből "menekülnek", mint ahogy a beniniek sem.
2015. júl. 21. 21:14
13/45 anonim válasza:
Hazaárulás
258. § (1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Mivel a menekültek segítése nemzetközi szerződéses kötelességünk, a "migránsok segítése" nem sérti sem az ország függetlenségét, területi épségét, alkotmányos rendjét.
2015. júl. 21. 21:27
14/45 anonim válasza:
Nem kérdeztem meg, hogy menekültek-e de elég sokat beszéltünk. Ezen beszélgetések közben azért egyértelmű volt hogy migránsok.
Pl kérdeztek, hogy azokban az országokban amelyekben éltem az elmúlt 50 évben, azok közül szerintem melyikben tudnának letelepedni legegyszerűbben. Ez azért már elég egyértelmű jelzés volt.
Nem háborús övezet. Viszont kegyetlenül sok gazdasági migráns érkezik Európába onnan. Nem értek ezzel egyet. Ezért is segítettem, hogy ok t jó lesz az ha az EU fővárosába mennek. Ott jo sokan legyenek. Majd csak elérik a kritikus tömeget amikor rájönnek hogy bizony népvándorlás. A jobb életért.
2015. júl. 21. 21:31
15/45 anonim válasza:
Nos, akkor gondolom elmondtad nekik, hogy "azokban az országokban, amelyekben az elmúlt 50 évben éltél" szinte semmi esélyük menekült státuszt kapni...
2015. júl. 21. 22:09
16/45 anonim válasza:
Tévedsz. Van esélyük. Svájcban pl tud ilyet kérni. A francia Kantonok meg ráadásul meg is adják. Évi kb 1700 menekült kérelmet bírálnak el csak Vaud kantonban pozitívan. Svájc nem az EU tagja.
2015. júl. 22. 01:07
17/45 anonim válasza:
Persze nem küldtem őket Svajba. Ha Brüsszelbe akarnak menni, hát menjenek. Ott szeretik őket nagyon.
2015. júl. 22. 01:13
18/45 anonim válasza:
Ha a saját pénzedből, vagyonodból segíted őket, az a te dolgod. Nincs ezzel semmi baj.
2015. júl. 22. 01:43
19/45 anonim válasza:
Svájc? Éppen most mondta valaki, hogy még a németek is nehezen kapnak munkavállalásit. Egy kameruni, meg nem valószínű, hogy bárhol is menekült státuszt kap. Ámbár az osztrák belügyminiszter pár hete nyilatkozta, hogy akiknek "megfelelő képzettségük van", azokat szivesen várják. Ezzel Svájc is így lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!