Ezért tényleg "hazaáruló" vagyok?
Figyelt kérdés
Néhány hete meghallgattam a székely himnuszt. Nagyon tetszett. Őszintén bevallom, hogy a miénknél is jobban.
Ezen néhány nemzeti érzelmű ismerősöm nagyon megsértődött. Mivel bármennyire is szép a székely, nekem a magyart mindennél jobban kéne szeretnem. A világ összes himuszànál.
De én nem mondtam soha, hogy a miénk nem tetszik. Sőt, a szövege annak tetszik jobban. A székelynek pedig a dallama.
2015. jún. 30. 22:37
3/8 anonim válasza:
verd ki vagy BÁRMI, de ne gerjeszd a népet!
4/8 anonim válasza:
Nem, szerintem is szép a székely himnusz. Sőt én nemzeti érzelmű vagyok, de még a román himnuszra is azt mondom, hogy szép.
5/8 anonim válasza:
Akkor!
Én egy MAGYAR érzelmű Magyar ÁLLAMPOLGÁR vagyok!
Hát igen vagyok...Egyenlőre MÉG!
DE!
FÉLEK!
A félelmem pedig egy..könyv!
7/8 anonim válasza:
B.aszok én rá, csak a románokat oda-vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!