Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Budapest Pride-on miért...

A Budapest Pride-on miért vannak ott az ellentüntetők?

Figyelt kérdés
Ha nem érdekli őket, akkor miért mennek ki minden évben, Budaházyék, Érpatak polgármestere stb.? Ez nem a saját maguk szembeköpése? A homik sem mennek el az ő tüntetéseikre. Ezeknek az embereknek az az életük, hogy gyűlölhetnek másokat, ha nem lenne kit gyűlölni, akkor öngyilkosok lennének. És leszögezem, nem vagyok homokos, nekem nem ártottak a felvonulók, és leszarom, hogy mit csinálnak. Ergó nem megyek ki őrjöngeni ellenük. Az ellentüntetők mit élveznek ezen?
2015. júl. 11. 16:46
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

5-ös válaszoló:

Én egyedül is kiállnék 200 buzeráns ellen.

Nem érdekelne, hogy meghalok.

Amúgy, akkor lenne értelme az ellentüntetésnek, ha molotov-koktélt dobnának a színes tömegbe.

2015. júl. 12. 23:12
 32/37 A kérdező kommentje:
Hú, egy igazi keményfickóval van dolgunk :D miért a kerítés másik végén őrjöngsz mint egy majom, miért nem ölsz b*zikat az utcán, csak úgy, kedvtelésből, ha már ilyen fa*zagyerek vagy? :D
2015. júl. 13. 06:36
 33/37 anonim ***** válasza:
0%

Élőben nem beszélnél így.

Hát, én még nem voltam azon a szaron, de majd ha komolyan szervezkednek ellene, akkor elmegyek.

Amúgy, én támogatom a melegfelvonulást.

Dunában, hosszában, víz alatt, Mohácsig.

2015. júl. 13. 08:39
 34/37 A kérdező kommentje:
Jó, nem kell keménykedni :) Menj dolgozni inkább.
2015. júl. 13. 08:47
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Igazából itt már nem is vagy inkább nem csak arról van szó hogy meleg - heteró ellentét...

Hatalmas szellemi mélységben van az országunk és a többség már szinte nem is akar változtatni ezen.

Média által agymosott emberek tömegéről van szó akik közül egyébként a többség alkoholista és csak gyűlölködni tud. Ezek szánalmas emberek és mégis nekik van a legnagyobb hangjuk. Mindig találnak valamit... éppen szidják a zsidókat/kissebségieket/bevándorlókat/ melegeket aki csak valamiben is különbözik tőlük.

Ja, és ezek többsége elvileg "keresztény". Nos én nem tartom őket annak.

Nézzetek szét Európában! A körülöttünk lévő országok pont ezek miatt utálnak minket, de már nem csak ők hanem Nyugat Európa is. Már szinte mindegyik szomszédunk jobban teljesít és mi mit csinálunk? Mutogatunk arra amit a média éppen elénk tesz. Bűnbakkeresés avagy szardobálás. :D Na az megy itt profi szinten!

Ez normális dolog? Segít bármit megoldani most őszintén?

Miért kell foglalkozni olyasmivel ami nem tetszik? Ne keresd, ne nézd, és menyj arrébb. Ennyi a titka és semmi több. Nem te vagy a világ közepe és nem mindenki olyan mint te. Ez már jó pár embernek meghaladja a szellemi képességét igazából ez a helyzet.

De nem mindenhol van ám ez így, egyre több fiatal értelmiségi már észrevette és fogja magát és megy ki külföldre ahol ez a "tipikus mentalitás" már nincsen és tudják az emberek mit is jelent élni és élni hagyni.

Diplomás fiatalként szomorúnak tartom, hogy ez a helyzet, de igazából már beletörődtem és tolerálom ezt is. Mert ezt is megtanultam az évek során mivel egy brutálisan konzervatív családban és környezetben nőttem fel és élek most is. Vannak gyűlölködő rokonaim, ismerőseim is szép számmal de én már igazából túl léptem azon a szinten, hogy bármiféle észérvvel vitatkozzak velük mivel teljesen értelmetlen lenne szerintem. Akkor lenne értelme ha ténylegesen ők is tudnának észérveket felmutatni.

A kérdező is normálisan gondolkodik, nem fröcsög másokra feleslegesen mert ennél értelmesebb. Szerintem így vagy hasonlóképp kéne mindenkinek és akkor nem tartanánk ott ahol.

Az ellentüntetők többsége nem értelmes ember, vannak bajok velük az fix... Én csak szánom őket és fogalmam sincs mit élveznek ezen de nem is akarom tudni inkább.

2015. júl. 13. 22:08
 36/37 A kérdező kommentje:
Utolsó! Gyönyörűen megfogalmaztad. Köszönöm szépen!
2015. júl. 14. 12:21
 37/37 anonim ***** válasza:
46%
egy egészséges pszichéjű ember ugyan magasról tesz az egész témára, ahogyan az sem hatja meg, ha éppen a legjobb haverjai között akad 1-2 meleg. csak hát kéne némi IQ ugye (persze EQ is), ami nálunk valamiért nagyon nem divat. egy biztos: aki a saját nemi orientációjával tisztában van, azt nem fogja érdekelni, főleg nem zavarni más ember eltérő orientációja. a gond ott kezdődik, mikor valakinél erős (leginkább tudatalatti) orientáció-válság van, és ez a felszínen legtöbbször hasonló gyűlölködéshez vezet.
2015. aug. 30. 05:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!