Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Budapest Pride-on miért...

A Budapest Pride-on miért vannak ott az ellentüntetők?

Figyelt kérdés
Ha nem érdekli őket, akkor miért mennek ki minden évben, Budaházyék, Érpatak polgármestere stb.? Ez nem a saját maguk szembeköpése? A homik sem mennek el az ő tüntetéseikre. Ezeknek az embereknek az az életük, hogy gyűlölhetnek másokat, ha nem lenne kit gyűlölni, akkor öngyilkosok lennének. És leszögezem, nem vagyok homokos, nekem nem ártottak a felvonulók, és leszarom, hogy mit csinálnak. Ergó nem megyek ki őrjöngeni ellenük. Az ellentüntetők mit élveznek ezen?
2015. júl. 11. 16:46
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
69%

"A heterók sem feltétlenül tetszenek, de hát mindenki volt fiatal, elnézhető. De a homóktól hányingerem van - már bocsánat,"

Hát nekem meg főleg a heteróktól szimplán azért mert azokból több van, statisztikailag sokkal több hányingerkeltő heteró párocskát látok, mint ahány meleget. Egyébként meg a homokosok között is van fiatal, nekik is nézd el.

Mindig visítoztok, hogy a liberálisok így meg úgy kettős mércéznek, akkor döntsük el vagy gusztustalan a csókolózás mindenkinek vagy senkinek. Na ilyen az ha nincs kettős mérce! Én amellett vagyok, hogy mindenki nyalakodjon otthon.

2015. júl. 11. 18:25
 12/37 A kérdező kommentje:
Nekem meg a csövesektől van hányingerem. Nem lehetne őket eltávolítani? :D
2015. júl. 11. 18:29
 13/37 anonim ***** válasza:
75%
Erre áll fel nekik. Meg kell mutatniuk a világnak, hogy ők Nagy Valakik, ezért kiállnak tízen pár százezer békésen sétáló ember elé, és bátran megmondják a kordonon túlról, hogy fúúúúújb|uziiiiiiiik. Ez is egy életcél, gondolom; lehet vele hencegni a kocsmában. Az értelmesebbje meg nem foglalkozik azzal, ami nem érdekli.
2015. júl. 11. 18:36
 14/37 anonim ***** válasza:
83%

"De a homóktól hányingerem van - már bocsánat, tudom menjek Fehéroroszországba."

Nem kell Fehéroroszországba menni, csak ne nézd őket, ha egyszer zavar...

2015. júl. 11. 18:38
 15/37 anonim ***** válasza:
14%

"Nem kell Fehéroroszországba menni, csak ne nézd őket, ha egyszer zavar..."

Én nem nézem. De tele van ezzel a közbeszéd, holott ez egy álprobléma. Zsarolják a társadalmat azzal, ami másra nem tartozik, minden jogot gyakorolhatnak, amit a heterók.

Nem az egyes homoszexuálisok személyével van probléma, hanem a jelenséggel, egy beteg viselkedés pozitívként való beállításával.

2015. júl. 11. 18:40
 16/37 A kérdező kommentje:

Hol mondják, hogy "legyél bu*zi, mert az jó"?

Linket kérek.

2015. júl. 11. 18:47
 17/37 anonim ***** válasza:
86%

18:40

"minden jogot gyakorolhatnak, amit a heterók."

Igen. Csak néha megdobálják őket tojással... Téged is megdobálnak ezzel-azzal?

2015. júl. 11. 18:49
 18/37 anonim ***** válasza:
13%
Azt azért nem vitatod, hogy elfogadható, pozitív viselkedésként - hiszen Pride a neve - hirdetnek egy - sokak szerint - betegséget?
2015. júl. 11. 18:49
 19/37 anonim ***** válasza:
12%

"Igen. Csak néha megdobálják őket tojással... Téged is megdobálnak ezzel-azzal?"

Nem, de nem is vonulok fel büszkén hirdetve, hogy olyan tevékenységet űzök, amely másokat undorít, megbotránkoztat.

De engem is ugyanolyan joggal dobálhatnak meg - vagy nem, mint őket. Nem dobálnak, miért nem?

2015. júl. 11. 18:51
 20/37 anonim ***** válasza:
80%

18:49

"hirdetnek egy - sokak szerint - betegséget"

Kik szerint betegség?

"olyan tevékenységet űzök, amely másokat undorít"

Tehát ha engem undorít egy részeg, aki megy az utcán (mert pl. antialkoholista vagyok), akkor jogosan megdobálhatom?

2015. júl. 11. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!