A Budapest Pride-on miért vannak ott az ellentüntetők?
"A heterók sem feltétlenül tetszenek, de hát mindenki volt fiatal, elnézhető. De a homóktól hányingerem van - már bocsánat,"
Hát nekem meg főleg a heteróktól szimplán azért mert azokból több van, statisztikailag sokkal több hányingerkeltő heteró párocskát látok, mint ahány meleget. Egyébként meg a homokosok között is van fiatal, nekik is nézd el.
Mindig visítoztok, hogy a liberálisok így meg úgy kettős mércéznek, akkor döntsük el vagy gusztustalan a csókolózás mindenkinek vagy senkinek. Na ilyen az ha nincs kettős mérce! Én amellett vagyok, hogy mindenki nyalakodjon otthon.
"De a homóktól hányingerem van - már bocsánat, tudom menjek Fehéroroszországba."
Nem kell Fehéroroszországba menni, csak ne nézd őket, ha egyszer zavar...
"Nem kell Fehéroroszországba menni, csak ne nézd őket, ha egyszer zavar..."
Én nem nézem. De tele van ezzel a közbeszéd, holott ez egy álprobléma. Zsarolják a társadalmat azzal, ami másra nem tartozik, minden jogot gyakorolhatnak, amit a heterók.
Nem az egyes homoszexuálisok személyével van probléma, hanem a jelenséggel, egy beteg viselkedés pozitívként való beállításával.
Hol mondják, hogy "legyél bu*zi, mert az jó"?
Linket kérek.
18:40
"minden jogot gyakorolhatnak, amit a heterók."
Igen. Csak néha megdobálják őket tojással... Téged is megdobálnak ezzel-azzal?
"Igen. Csak néha megdobálják őket tojással... Téged is megdobálnak ezzel-azzal?"
Nem, de nem is vonulok fel büszkén hirdetve, hogy olyan tevékenységet űzök, amely másokat undorít, megbotránkoztat.
De engem is ugyanolyan joggal dobálhatnak meg - vagy nem, mint őket. Nem dobálnak, miért nem?
18:49
"hirdetnek egy - sokak szerint - betegséget"
Kik szerint betegség?
"olyan tevékenységet űzök, amely másokat undorít"
Tehát ha engem undorít egy részeg, aki megy az utcán (mert pl. antialkoholista vagyok), akkor jogosan megdobálhatom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!