A Budapest Pride-on miért vannak ott az ellentüntetők?
Nézd én sem megyek ki, mert valahol ez is a céljuk a vonaglóknak, balhét csinálni, nem vagyok tüntető fajta.
Tudod vannak emberek, akik úgy vélik a homoszexualitás betegség, akármit is állítsanak egyes brit tudósok. (Merne ma valaki, akármilyen tudor, mást állítani.) Ma ez a PC, ez egy dogma, és úgy állítják be, aki haladó, az ezt el is fogadja. Nagy ügy, akkor nem vagyok haladó elme, most mi lesz?
Úgy gondoljuk a szexualitás magánügy, s a homokosságnak mint aberrációnak inkább orvosi, szexuál - pszichológiai kérdésnek kellene lennie. Valakinek ezeket is ki kell mondania, mert vagyunk még páran, akik szerint a család az anya, apa, gyerekek, és szeretnénk ha a hagyományos családmodellben és a hagyományos értékek szerint nőnének fel a gyerekeink.
"Az ellentüntetők azt kiabálják: mocskos bu*ik, gyertek ki."
És, ha fogná magát 200 homi és kimenne, akkor mi lenne? Megmondom, SEMMI :D Akkor a pofájuk mint a bécsi kapu.
" és szeretnénk ha a hagyományos családmodellben és a hagyományos értékek szerint nőnének fel a gyerekeink."
És mi akadályozza meg a te gyerekeidet ebben? Attól, hogy ők vonulnak, te nem tudod ilyen értékek szerint neveli őket?
"És mi akadályozza meg a te gyerekeidet ebben? Attól, hogy ők vonulnak, te nem tudod ilyen értékek szerint neveli őket?"
De tudom, csak nehezebben. A gyereket nem csak a szülő neveli hanem a környezete is. Nem akarjuk, hogy ennyire pozitív példa legyen a homoszexualitás. Szabad ezt nem akarni - ha már demokrácia van? Semmi pozitív nincs benne, ne említsünk mást, pl. nem lesznek gyerekeik. A heteróknak vannak, s valahogy nem szeretném ha csókolózó .uzikat látna a kislányom, se az utcán, se filmen stb. Betegségként tekintek rá és semmiképpen sem bármilyen értelemben pozitív, követendő példára - pedig sokszor így ábrázolják.
"Nem akarjuk, hogy ennyire pozitív példa legyen a homoszexualitás."
Ha a gyerekedben nincs hajlam a homoszexualitásra,akkor nem lesz az, az utcán csókolózó férfiak látványától sem. Ha "beteg", akkor pedig hiába a nevelésed, legfeljebb te nem fogsz tudni róla.
Egyébként én a hetero párokat sem szeretem,ha nyilvánosan nyalakodnak. Nemtől függetlenül nem utcára való.
"Ha a gyerekedben nincs hajlam a homoszexualitásra,akkor nem lesz az, az utcán csókolózó férfiak látványától sem."
Bennem sincs homokos hajlam, de mégis rosszat tesz az emésztésemnek ha .uzik nyalakodnak. Ki érti ezt?
A heterók sem feltétlenül tetszenek, de hát mindenki volt fiatal, elnézhető. De a homóktól hányingerem van - már bocsánat, tudom menjek Fehéroroszországba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!