Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Budapest Pride-on miért...

A Budapest Pride-on miért vannak ott az ellentüntetők?

Figyelt kérdés
Ha nem érdekli őket, akkor miért mennek ki minden évben, Budaházyék, Érpatak polgármestere stb.? Ez nem a saját maguk szembeköpése? A homik sem mennek el az ő tüntetéseikre. Ezeknek az embereknek az az életük, hogy gyűlölhetnek másokat, ha nem lenne kit gyűlölni, akkor öngyilkosok lennének. És leszögezem, nem vagyok homokos, nekem nem ártottak a felvonulók, és leszarom, hogy mit csinálnak. Ergó nem megyek ki őrjöngeni ellenük. Az ellentüntetők mit élveznek ezen?
2015. júl. 11. 16:46
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
12%
Azt hiszik magukról, hogy így kiállnak a "normalitás" mellett, pedig egy fenéket, ugyanolyan hülyék, mint azok, akik kimennek vonulgatni.
2015. júl. 11. 16:50
 2/37 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom... Teljesen hülyét csinálnak magukból. Mint a 10 éves gyerekek, akiknek elvették a játékaikat. "Mocskos b*zik!", őrjöngik. Ha valaki meg oda megy, és elkezdi őrjöngeni, hogy "Mocskos hungaristák!", akkor meg sértődés van.
2015. júl. 11. 16:51
 3/37 anonim ***** válasza:
39%

Nézd én sem megyek ki, mert valahol ez is a céljuk a vonaglóknak, balhét csinálni, nem vagyok tüntető fajta.

Tudod vannak emberek, akik úgy vélik a homoszexualitás betegség, akármit is állítsanak egyes brit tudósok. (Merne ma valaki, akármilyen tudor, mást állítani.) Ma ez a PC, ez egy dogma, és úgy állítják be, aki haladó, az ezt el is fogadja. Nagy ügy, akkor nem vagyok haladó elme, most mi lesz?

Úgy gondoljuk a szexualitás magánügy, s a homokosságnak mint aberrációnak inkább orvosi, szexuál - pszichológiai kérdésnek kellene lennie. Valakinek ezeket is ki kell mondania, mert vagyunk még páran, akik szerint a család az anya, apa, gyerekek, és szeretnénk ha a hagyományos családmodellben és a hagyományos értékek szerint nőnének fel a gyerekeink.

2015. júl. 11. 16:58
 4/37 anonim ***** válasza:
87%
Budaházy György egy olyan személy akit már jobbról is kiutáltak (a rádióműsorát is elvették). Érdekes hogy minden ilyen alkalmat megragad amikor kicsit is a hírekben kerülhet.
2015. júl. 11. 17:01
 5/37 A kérdező kommentje:

"Az ellentüntetők azt kiabálják: mocskos bu*ik, gyertek ki."

És, ha fogná magát 200 homi és kimenne, akkor mi lenne? Megmondom, SEMMI :D Akkor a pofájuk mint a bécsi kapu.

2015. júl. 11. 17:07
 6/37 anonim ***** válasza:
90%
Hát jó idő van, ilyenkor jó egy kicsit kimozdulni. Meg nem lehet mindig a viktor ellen tüntetni, kell a változatosság.
2015. júl. 11. 17:07
 7/37 Andizsuzsi ***** válasza:
68%

" és szeretnénk ha a hagyományos családmodellben és a hagyományos értékek szerint nőnének fel a gyerekeink."

És mi akadályozza meg a te gyerekeidet ebben? Attól, hogy ők vonulnak, te nem tudod ilyen értékek szerint neveli őket?

2015. júl. 11. 17:51
 8/37 anonim ***** válasza:
32%

"És mi akadályozza meg a te gyerekeidet ebben? Attól, hogy ők vonulnak, te nem tudod ilyen értékek szerint neveli őket?"

De tudom, csak nehezebben. A gyereket nem csak a szülő neveli hanem a környezete is. Nem akarjuk, hogy ennyire pozitív példa legyen a homoszexualitás. Szabad ezt nem akarni - ha már demokrácia van? Semmi pozitív nincs benne, ne említsünk mást, pl. nem lesznek gyerekeik. A heteróknak vannak, s valahogy nem szeretném ha csókolózó .uzikat látna a kislányom, se az utcán, se filmen stb. Betegségként tekintek rá és semmiképpen sem bármilyen értelemben pozitív, követendő példára - pedig sokszor így ábrázolják.

2015. júl. 11. 17:56
 9/37 Andizsuzsi ***** válasza:
67%

"Nem akarjuk, hogy ennyire pozitív példa legyen a homoszexualitás."

Ha a gyerekedben nincs hajlam a homoszexualitásra,akkor nem lesz az, az utcán csókolózó férfiak látványától sem. Ha "beteg", akkor pedig hiába a nevelésed, legfeljebb te nem fogsz tudni róla.

Egyébként én a hetero párokat sem szeretem,ha nyilvánosan nyalakodnak. Nemtől függetlenül nem utcára való.

2015. júl. 11. 18:09
 10/37 anonim ***** válasza:
35%

"Ha a gyerekedben nincs hajlam a homoszexualitásra,akkor nem lesz az, az utcán csókolózó férfiak látványától sem."

Bennem sincs homokos hajlam, de mégis rosszat tesz az emésztésemnek ha .uzik nyalakodnak. Ki érti ezt?

A heterók sem feltétlenül tetszenek, de hát mindenki volt fiatal, elnézhető. De a homóktól hányingerem van - már bocsánat, tudom menjek Fehéroroszországba.

2015. júl. 11. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!