Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Budapest Pride-on miért...

A Budapest Pride-on miért vannak ott az ellentüntetők?

Figyelt kérdés
Ha nem érdekli őket, akkor miért mennek ki minden évben, Budaházyék, Érpatak polgármestere stb.? Ez nem a saját maguk szembeköpése? A homik sem mennek el az ő tüntetéseikre. Ezeknek az embereknek az az életük, hogy gyűlölhetnek másokat, ha nem lenne kit gyűlölni, akkor öngyilkosok lennének. És leszögezem, nem vagyok homokos, nekem nem ártottak a felvonulók, és leszarom, hogy mit csinálnak. Ergó nem megyek ki őrjöngeni ellenük. Az ellentüntetők mit élveznek ezen?
2015. júl. 11. 16:46
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
16%

"Kik szerint betegség?"

Kik szerint nem?

"Tehát ha engem undorít egy részeg, aki megy az utcán (mert pl. antialkoholista vagyok), akkor jogosan megdobálhatom?"

Nem. De nem is mondtam, hogy bárkit jogos megdobálni.

2015. júl. 11. 19:05
 22/37 anonim ***** válasza:
83%

19:05

"Kik szerint nem?"

OK, játsszuk ezt: én is mondok egy példát és te is. Kezdem: Czeizel Endre.

"Nem. De nem is mondtam, hogy bárkit jogos megdobálni."

Pedig ez kicsit úgy hangzott, mintha jogosnak ismernéd:

"de nem is vonulok fel büszkén hirdetve, hogy olyan tevékenységet űzök, amely másokat undorít, megbotránkoztat."

2015. júl. 11. 19:10
 23/37 anonim ***** válasza:
81%
*ismernéd el:
2015. júl. 11. 19:11
 24/37 anonim ***** válasza:
74%
Véleményem szerint az ellentüntetők unatkoznak, azért mennek ki. Emellett nem volt valami jó gyerekkoruk. Ha kaptak volna elég szeretetet, törődést a saját szüleiktől, akkor nem lett volna probléma.
2015. júl. 11. 19:26
 25/37 anonim ***** válasza:
78%
Hakapeszi,te kamionsofőr vagy nem orvos.
2015. júl. 11. 19:38
 26/37 anonim ***** válasza:
34%

Kevered a szezont a fazonnal. A "homik" nem egy szervezet, és (elvileg) nincsenek politikai céljaik. Így nyilván nem vonulnak politikai ügyekben ellentüntetni. Az általad felsorolt személyek ezzel szemben politikai közszereplők, akiknek a "homikkal" kapcsolatban politikai állásfoglalásuk van, amit többek között így fejeznek ki.

A kérdés kicsit olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy ha te veszel a boltos nénitől minden nap kenyeret, akkor hogy lehet az, hogy a boltos néni meg nem vesz tőled kenyeret.

2015. júl. 11. 19:48
 27/37 anonim ***** válasza:
8%

Tercier, te nem tetró vagy?

Egyébként meg ne dobáld a csuzit!

2015. júl. 12. 12:05
 28/37 kovpet ***** válasza:
73%

Kik szerint nem betegség? Az ORVOSOK szerint. Tudod, ők azok, akik hivatásszerűen a betegségekkel foglalkoznak.

De a kocsmában nyilván jobban tudják, nyugodtan higgy a részeg Józsinak :)

Ezt írod:

"Semmi pozitív nincs benne, ne említsünk mást, pl. nem lesznek gyerekeik."

Minden arra utal, hogy te tényleg elhiszed, hogy a homoszexualitást választja az ember. Tényleg ezt hiszed? Csak mert akkor nem sok értelme van veled erről a témáról érdemben vitázni :)

2015. júl. 12. 12:11
 29/37 anonim ***** válasza:
85%

"Nagyon böszme Feri nevű felhasználó válasza:

Tercier, te nem tetró vagy?"

Ezt pont TE kérded meg, akinek ez lehet a harmadik vagy negyedik regisztrációja? :-D

2015. júl. 12. 14:23
 30/37 anonim ***** válasza:
14%

ma 14:23

8-9 inkább, f***om se számolja

2015. júl. 12. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!