Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha választhatnál, melyik...

Ha választhatnál, melyik országba költöznél?

Figyelt kérdés
2015. júl. 11. 14:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
Ha teljesen szabadon választhatnék, az valószínűleg azt jelentené, hogy anyagiakban is nagyobb lenne a mozgásterem mint most. Akkor pedig meg már minek menjek? Persze nyaralni, hosszabb - rövidebb ideig máshol lakni egy időre elmennék, de azért itthon a legjobb. Otthon - mert most is külföldön vagyok. Ha nagyon - nagyon akarnám, most is meg tudnám oldani, hogy máshol éljek egyébként, de ha tényleg szabadon választhatnék, valamiért mindig Ausztráliába vágytam - még nem jártam ott - talán oda.
2015. júl. 11. 15:02
 12/26 anonim ***** válasza:
72%

Én maradnék itt Magyarországon, erre felé ahol én élek jó minden. Igaz hogy munkahelyek és megélhetés szempontjából nem a legjobb hely, de szerencsémre stabil helyet fogtam ki magamnak, sok pénzt keresek, illetve nekem nagy szerencsém hogy örököltem is, a barátnőm is jó módú családból származik és ő nagyon betudja osztani a pénzt. Én szegényebb családból származom, elég szegény gyerekkorom volt, bár mindig volt mit ennünk mert akkor sok mindent megbírtunk termelni és voltak állataink. Én most is tartok állatokat, tyúkokat, nyulakat, amint kész a másik ól akkor jönnek a pulykák is, vegyi iparban dolgozom, igaz nagyon veszélyes de ott legalább megkapom a pénzemet, a barátnőm is jó helyet talált magának, de az sajnos csak határozott idejű, szerencsére a szerződését már meghosszabbították 1 évre így jövő májusig ilyen téren biztos a helye, ha csak nem történik valami.

De ha annyira választanom kellene más országot akkor szívem szerint Oroszországba mennék, mivel édesanyám orosz származású, sőt ott is született, és a rokonaim nagy része mind kint élnek, én is jártam már ott pár alkalommal és tetszik nekem az ottani élet. Anyukám már csak azért nem vágyik vissza mert megszokta már itt, és már idősnek érzi magát ahhoz hogy megint új életet kezdjen más országba, igaz hogy szülő országába lenne, de ott rokonain kívül egy barátja sincs.

2015. júl. 11. 15:06
 13/26 anonim ***** válasza:
29%

9-es vagyok.

Örülök,hogy ennyi nemzeti érzelmű van errefele,hogy rögtön 0%-os lett a válaszom.

Fiatal vagyok,nem fogok minimálbérért gürizni tovább a keresett szakmámmal,és 2 nyelvvizsgával.

Akinek ez az életcélja,akkor az ne hagyja el a süllyedő hajót. De én megteszem!

2015. júl. 11. 15:09
 14/26 anonim ***** válasza:
48%
13# Bizony akár tetszik akár nem mindenki lent kezdi. Az hogy te lusta vagy lentről indulni és egyből igazgató, vezető akarsz lenni és nem találsz itt állást a magánügyed. Kimehetsz Nyugatra több pénzért, de ott örökre egy utolsó, hazátlan bevándorló leszel, aki igazából sehová se fog tartozni. De persze a mai világban divat lett az "ahol a pénz ott a haza" zsidó mentalitás..
2015. júl. 11. 15:15
 15/26 anonim ***** válasza:
78%
Lehetne több pénz is itt, de attól még Magyarország :)
2015. júl. 11. 15:24
 16/26 Lajtai László válasza:
39%

Tisztelt Veszteségek Úrnője

Rossz olvasni ekkora blőd baromságot mit írtál.

"utolsó, hazátlan" Itthon vagyunk azok, ha néha kidugnád az orrod a panelből és körül néznél a világban, akkor rájönnél,hogy nyugaton vannak jogai a munkavállalónak, itthon nincsenek. Kint megbecsülik a munkádat itthon nem. Nem csak anyagilag erkölcsileg is.

Ha ott megbetegszel kapsz normális ellátást és nem kell félned, hogy mire meg gyógyulsz kirúgnak.

És ez általános nem kiragadott példa.

Itt egy korháti ápoló éhen döglik kint keres annyit hogy taníttassa a gyerekét. És sorolhatnám a példákat.

2015. júl. 11. 15:26
 17/26 anonim ***** válasza:
62%
Ausztria, már állásajánlat is van.
2015. júl. 11. 15:28
 18/26 anonim ***** válasza:
81%
Magyarországon maradnék, de egy olyan dimenzióba költöznék, ahol minden rendben van ebben az országban :D
2015. júl. 11. 15:34
 19/26 Lajtai László válasza:
43%
40-50 éves emberek elmennek ebből az országból. Mert az ilyen nem normális emberek tönkre tették. Mint akik itt fröcsögik ezt az értelmetlen,rosszindulatú baromságot.
2015. júl. 11. 15:34
 20/26 Lajtai László válasza:
37%

Javaslom nézz rá a naptárra. 2015 van. Akkor jössz haza ide amikor akarsz. Ha sétálgatni szeretnél a hőn szeretett szobraid között.

Hogy itt van a család és a szerelmed. Kinek? 600 ezer ember hata el az országot, sok magyar család szétszakadt.

Na figyel te kis Gyökér. Ha neked a hazád nem a szívedben van, hanem a külsőségekben, akkor válassz magadnak új hazát. Mert ez Amerikai mentalitás. Egy olyan országban születtem ami 1000 éves. Nekem nincs szükségen szobrokra, hogy tudjam honnan jöttem.

2015. júl. 11. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!