Melyik országba költöznél ha tehetnéd? És miért?
Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 15:25
2/17 anonim válasza:
Svájc vagy Norvégia.
Na, szerinted miért?
3/17 A kérdező kommentje:
Mert szebbek az utak arrafelé?
2015. febr. 3. 15:41
4/17 anonim válasza:
Magyarország..mondjuk hála a jó égnek ide születtem és büszke vagyok rá (nyomjatok rám ezért mínuszt :P )
2és3. helyezett Japán és Törökország
5/17 anonim válasza:
Oroszországba vagy Azerbajdszánba, mert a kormány is ezekről az országokról vesz példát, hogy hogyan kéne élni.
6/17 anonim válasza:
Magyarországra. Aki akar, jöhet rendet csinálni.
7/17 anonim válasza:
Nagy Magyarországba, édes hazámba :D :D
" S mégis, magyarnak számkivetve,
lelkem sikoltva megriad -
édes Hazám, fogadj szivedbe,
hadd legyek hűséges fiad!
Totyogjon, aki buksi medve
láncon - nekem ezt nem szabad!
Költő vagyok - szólj ügyészedre,
ki ne tépje a tollamat!
9/17 anonim válasza:
Kanadába
Gazdag ország, jó geopolitikai adottságok (sok édesvíz, nagy terület, friss levegő), kiszámítható jogrendszer. Agolul tudok, franciából is érettségiztem így az se lenne túl bonyolult.
10/17 anonim válasza:
Fehéroroszországba, mert a rendszerváltás után születtem, de mindig is a Kádár-rendszerben szerettem volna élni, mert akkoriban kiszámítható és létbiztos élet volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!