Hova költöznél legszívesebben, ha tehetnéd?
Chile
Előnyei: spanyol nyelv, erős gazdaság, fejlett ország, el lehet vegyülni (sok fehér ember), szép táj, messze Európától és USA-tól, nincsenek trópusi nyavaják, a közbiztonság sem rossz (megelőzi Magyarországot)
Hátrányai: messze Magyarországtól, földrengések
A miért részünkről a félelem. Úgy látjuk, öt éven belül vér borítja majd a kontinenst. Olyan helyet kerestünk, ami a feltételezetten részt vevő országoktól politikailag független, gazdaságilag pedig minél kevésbé legyen függő.
A gyermekem beszél spanyolul, számára nem lenne akkora sokk. Angol nyelvterületre amúgy sem mennénk, mivel általánosságban, ha angolul beszélnek, akkor valami volt britt gyarmat, vagy hasonló.
Amíg nem jártam utána, milyen országok léteznek, azt hittem, Dél-Amerika maga a fertő. Tévedtem. Másik alternatíva Uruguay. Ott trópusi nyavaják vannak, de földrengések nincsenek.
Gondolom nem ilyen válaszra számítottál. Jelenleg Spanyolországban élünk. Ha nem lenne a mániám/félelmem, szívesen maradnék. Csak ajánlani tudom.
Hosszu tavon maradnek itt ahol most elek Becsben, egyebkent rovidebb idore szivesen koltoznek az alabbi helyekre:
-Gran Canaria
-Svajci/Olasz Alpok
-Tuzfold
-Melbourne
Digo: Már nem Londonban élsz? A te hozzászólásaidat mindig lehet olvasni, és sok helyen azt írtad LOndonban élsz. Ezek szerint visszamentetek Bécsbe??
De, hogy válaszoljak a kérdésre is. Én Vietnam, vagy Dél-Afrikai köztársaságba mennék, vagy Peru. Hogy miért? Fogalmam sincs. Nem voltam még ott, és amit láttam, hallottam róla ott élőktől tetszik.
Viszont ha úgy gondolkodnék mint a kettes válaszadó, hogy a félelem miatt kéne egy jó hely, akkor a sarki kutatóbázisra költöznék. Na ott még az atomrobbanás sem okozna gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!