Ha tehetnéd, hova költöznél ki legszívesebben?
Figyelt kérdés
Ország,Város??2011. aug. 17. 21:53
3/30 anonim válasza:
Jelenleg Rio de Janeiro-ba vagyok beleszerelmesedve, de pl szívesen élnék Finnországban, vagy Ausztráliában. Vagy amiért még régebben nagyon odavoltam, egy észak-amerikai kis sziget: a Bowen Island.
5/30 anonim válasza:
Skócia, Edinburgh, vagy valahova az usába Vegas és a tenger közé.:-D esetleg Írország, Dublin
6/30 anonim válasza:
Szerintem bárki megteheti, aki akar és elég bátor hozzá.
Én egy tengerparti kisvárosba, konkrétan még nem tudom. 2 év múlva fogok kimenni újra külföldre. Szeretek utazni, és szeretnék megismerni más helyeket a világon.
Angliába voltam, tetszett, kis városban pár hónapig.
10/30 anonim válasza:
Japán és konkrét várost nem tudok még de legszívesebben egy kisebb városba szóval nem falu és nem tokyo ami túl nyüzsis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!