Ha tehetnéd, hova költöznél ki legszívesebben?
Párizsban éltem 1 évet..Ennyi idő kellett hogy a rózsaszín köd eltűnjön a szemem előtt.Londonban éltem fél évet..Itt ennyi idő kellett hogy rájöjjek sokkal pocsékabb város mint pl: Budapest.
Bár jelenleg is Angliában élek,de ha bárhová mehetnék akkor talán Japánba vagy Új-Zélandra mennék..Ezek még szépek a képek alapján,és még nem jártam ott..
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:11
Az én álmom az volt,h kimenjek Londonba,meg Párizsba,és meg is valósult 2007-ben és 2009-ben :)A következő nagyobb célom már New York,mint neked. :) Hogy belemerengjek,webcamerákat is szoktam nézni,ami a Times square-t mutatja..:D Meg am szeretek utazni nagyon,úgyhogy New Yorkon kívül jöhet még Buenos Aires, Kína, Kréta szigete a tengerpart miatt, Húsvét-szigetek,mert sokat hallottam,olvastam és filmet láttam róla :) Nekem ezek az álmaim. Ja meg kipróbálni a legnagyobb és legdurvább hullámvasutakat :P Huh már várom :)
Költözni szerintem New Yorkba vagy USA-ba máshova ilyen nagyvárosba költöznék szívesen.De szempont nekem mindenképp,h valakivel mennyek,tehát ne egyedül :)
Kívánom neked h kijuss ahova szeretnél,mert nagyon jó helyek,London Eye-t,meg az Eiffel toronyt ki ne hagyd! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!