Ti nem féltek?!
Nem gondoltam hogy a kerdesem ekkora vitat indit el.Ugy vettem eszre hogy aki nem Debrecenben el az nem nagyon erzi at a helyzetet..Nem a Samsoni uton lakom,hanem a belvarosban.Ettol fuggetlenul ugyanugy erint a kerdes engem is es iszonyuan sajnalom a Samsonin elo embereket,csaladokat.En szemely szerint sajnaltam a menekulteket,bar akkoris azt gondoltam hogy nem tudhatjuk hany olyan van koztuk akik nem menekulnek,akik esetleg rossz szandekkal jonnek ide.De azok utan hogy az utcan orjongtek mint a majmok,gyujtogattak,kocsikra tamadtak stb..elveszitettem minden joindulatomat.
Csak hogy tisztazzuk,nem pisilem ossze magamat felelmemben ha negert latok,sot..Rengeteg negerrel talakozom a varosban,kifejezetten kedvesnek tartom oket.Azokrol beszelek akik normalis ruhaban jarnak es tanulni vannak itt.
Akiktol felek azok a mindenfele arab,sziriai meg tudomisen milyen vallasi fanatikus,koszos,utcan alvo emberek..akikbol lassan tobb ezer lesz a varosban.
Talan tul sok remhirt olvasok a Debrecenben hallottam csoportban..mindenesetre eletemben eloszor erzem azt hogy veszelyeztetve lehetek mert ezek a rossz emberek nagyon nagyon(par utcanyira) vannak tolem.Es csak egyre jonnek es jonnek..
"akikbol lassan tobb ezer lesz a varosban. "
Mondjuk kerd meg akkor partodat es kormanyodat, hogy ne zsufoljon 2x annyi embert a menekulttaborba. Elore lathato volt hogy ez fog tortenni.
Mondjuk nem szavazol azokra az ostobakra akik azt mondjak hogy be kell zarni a menekulttaborokat.
Meg egyszer hasznalod az agyad es remuldozes helyett vegiggondolod hogy mi miert tortenik.
A kedves es joravalo debreceniek kozul 1600at bezarnanak egy 800 fore meretezett kvazibortonbe, lehet 3 nap mulva mar botokkal csapkodnak egymast mint a "majmok"
Vigyél haza egyet akkor magadhoz ha ennyire támogatod őket:)
....
11.02
ez milyen érv? nálad mindenből van egy otthon amit támogatsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!