Ti nem féltek?!
Figyelt kérdés
Debrecenben elek es amik a Samsoni uton tortentek megremisztenek.Gondolok itt a lazongo menekultekre.Egyre tobben vannak,elfoglaljak a varost lassan.Tele van a net olyanokkal hogy mindenfele betegsegeket hoznak be,meg az iszlam allam kijelentette h terroristakat kuld Europaba a menekultekkel..Nagyon durva ami itt folyik.Es en szemely szerint felek:S Ti mit gondoltok a jelenlegi helyzetrol?Van e remeny? 19/L2015. júl. 2. 00:06
21/46 SimkoL válasza:
'De ti csak hozongjetek tovabb, nem kicsit jarultok hozza hogy totalisan elhetetlen az orszagotok.' Akkor te nem magyarországi magyar vagy ezek szerint?
22/46 SimkoL válasza:
'Nem, en ismerek szemelyesen ilyen embereket, veled ellentetben.' Én is csak én a rendőrségen voltam ügyeletvezető.
23/46 anonim válasza:
Nemetorszagban, de amugy Debrecenbol szarmazom, a szuleim a mai napig ott elnek.
Szerintem meg elo menekultet nem lattak, mert meg nem hallottam toluk.
24/46 SimkoL válasza:
Jah gyerekem én sem panaszkodtam a gyerekeimnek mennyi gond van a cigányokkal.
25/46 anonim válasza:
Sokkal nagyobb esely van arra hogy a kis torekeny kislanyt egy feher magyar ember megeroszakolja, mint az hogy egy neger menekult. Csak a feherektol nem fel mert olyat lat minden nap, negert meg nem.
26/46 anonim válasza:
"Olyan helyen lakom ahol egy cosmo neger, arab es egyeb nacio el egyutt bekessegben." - meseországban? Merthogy Németországban bizonyos utcákba be sem mehet fehér ember (ahogy Magyarországon is). Békés együttélés...
27/46 anonim válasza:
"Merthogy Németországban bizonyos utcákba be sem mehet fehér ember"
Hazugsag.
28/46 SimkoL válasza:
Jó, lehet bemenni be mehet, de ki is jön ? :)
30/46 SimkoL válasza:
Külföldről, a Duna nyugati oldaláról, Budapestről teljesen más képet mutat az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!