Ti nem féltek?!
De, az vagyok. Olyan helyen lakom ahol egy cosmo neger, arab es egyeb nacio el egyutt bekessegben.
Kifejezetten rohejes az ilyen rettego marhasagokat olvasni, olyan mintha a XXI. szazadbol visszaneznenk a XIX. szazadba.
Jaj, fekete ember, biztos csak gonosz lehet, elviszik a szuzeinket.
Rohej.
Aham. Szoval az nem rohej hogy bezsufolunk 1600 embert egy 800 ferohelyes kvazi bortonbe, aztan amikor a zsufoltsag miatti feszultseg ide vezet ahova, akkor szettarjuk a kezunket es nezunk artatlanul hogy hat ezek ilyenek.
ha teged bezarnanak egy ilyen helyre, lehet te is zavarognal egy heten belul!
Az meg ne zavarjon hogy a menekultek nagy resze pont a lefejezos idiotak elol menekult, mert nem akarja hogy lefejezzek. Erre te meg a lefejezos idiotakkal azonositod oket. Szep.
Miért megy Allah Akbarozás 2015-ben Magyarországon, Debrecenben, őrjöngve az utcán? Én is oda mehetek Rakkába és üvölthetem, hogy In nomine patri? Engem megölnek ott, őket nem ölik meg itt. Ez a különbség a két kultúra között.
Aki meg illegális bevándorló, az meg is érdemli, hogy így bánnak vele. Lehet normálisan is jönni, átjönni a határon, menedékjogot kérni, vagy, hogy átutazhasson. Nem, ők a zöld határt választják. Kifizetnek 3-4 millió Forintot az embercsempészeknek, annyiért már menetrendszerinti busszal is jöhetnének.
# 15/17
Nem, en ismerek szemelyesen ilyen embereket, veled ellentetben.
"most itt ez van, ezt kell elfogadni. "
El is fogadjak szerencsetlenek, csak akibe szorult egy kis egyutterzes az nem hagyja szo nelkul az egeszet.
Az orszag ahol en elek sorra nyitja a menekulttaborokat, meg ifjusagi szallasokat is igenybe vesznek ideiglenesen, hogy emberi korulmenyek kozott legyenek.
Erdekes modon itt nem az a gondolkodas hogy minek jottek ide menjenek vissza, mert itt talan szorult egy kis ertelem a politikusokba.
De ti csak hozongjetek tovabb, nem kicsit jarultok hozza hogy totalisan elhetetlen az orszagotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!