Menekültek bevándorlásárol vélemények?
Általánosítás...és megint általánosítás...és megint. A magyar emberek többségének erőssége, mondjuk én nem csodálkoztam. Az a helyzet, hogy amíg nem mész ki, és nem nem nézed meg mi van ott, addig a média mondhat bármit, akármit, szóval... Meg a migránsok (akik között többségük azt mondta, hogy tanulni szeretne Németországban vagy más eu-s országban és később dolgozni) nem tehetnek róla, hogy a magyar emberek többsége befosna tőlük, csak azért mert békésen ülnek a főtereken, az utcákon. Szóval hiába mondjátok itt, hogy mennyire képzetlenek, először bele kellene gondolni, hogy honnan jöttek (mert sajnos olyan is van, hogy valaki úgy jön Európába, hogy szó szerint senkije sincs). Meg Afrikában az al-Shabaab, Szíriában és irakban az isis rombolja a rendet. És nem elég, hogy ezek az emberek kínkeservesen jönnek és vándorolnak, persze vannak olyan állatok, akik még akadályozzák, hogy jöjjenek. És szerintem középkori az a felfogás, hogy valakit vallási, bőrszín, származás alapján lealacsonyítanak, vagy nem fogadnak be.
Semmilyen esetnek nem lehet esetleg utánajárni véletlenül, hogy mi mi volt esetleg az előzménye pl. az olaszországi vagy a debreceni balhénak? Mert ez eddig oké, hogy volt, de mi volt az indoka? Mert ezek biztos nem azért jöttek, hogy ok nélkül verjenek szét mindent. Én abban egészen biztos vagyok, hogy valamelyik európai ember riadalmában rasszista megjegyzést tett rájuk. De ez is csak egy feltételezés, ha sokan erre fognak választ adni, akkor azt úgy fogom felfogni, hogy ez az igazság. És nem örülne a többi migráns sem, hogy miattuk nem jöhetnének normálisan tanulni egy főiskolán esetleg egy egyetemen. Senki nem dönti el, hogy mibe születik bele. Ha neked kell menekülni, akkor te ottmaradnál, vagy idejönnél (?) és neked is biztosan nagyon jól esne, hogy a bőrszíned, vagy más migráns viselkedése miatt szó szerint kitaszítanak, csak azért mert a háború elől menekülnek az emberek, és az életük veszélyben volt.
Meg a magyar emberek többsége mindig azzal jön, hogy "jajj a mi fizetésünkből megy jajj". De a többség nem is fogja fel, hogy őket AZ ÁLLAM TARTJA (TARTANÁ) EL. Akkor ti most komolyan a romákra fogjátok, hogy ilyen gyenge a fizetés mo-n? Szóval ez is csak egy ürügy. Aki meg tanult és segíteni szeretne, az meg nem érdekli. Szóval a fizetés is egy buta ürügy. Aki segíteni akar, az még odaadja a fél veséjét is. Meg a menekültek többsége nem is mo-n akar letelepedni, csak tranzitország. Volt olyan bevándorló, akinek mo-n állampolgárságot adtak volna, de visszautasította. És annyira jó ezt látni, hogy lejáratják magukat ezzel a plakátkampánnyal, meg kerítés...Egyik menekült napokban azt nyilatkozta, hogy "Ahelyett, hogy az isis ellen harcolna, akadályozza a kerítéssel a vándorlásukat"-és akármennyire nem hihető el, visszamennének, ha nem dúlna ott háború. És köszönjétek az határrendőröknek, hogy a menekülteket feltartóztatják, holott 5 országon keresztül senki nem zavarta őket. Ezzel egyébként csak mo-ra hárul a tömeges menekültáradat. De amúgy ezek az illegális bevándorlókat cak azért toloncolnák ki, mert illegális, holott ez csak egy ürügy. Az igazi indok, hogy "elveszik a munkát" meg mittomén... Akkor ezek szerint ha a menekültek útlevéllel, tartózkodási engedéllyel, vízummal jöttek volna ki, akkor a magyar emberek többsége hisztizett volna? Ez hülyeség, mert akkor is lett volna indokuk pl vallás. És ők sem illegálisan akartak volna jönni az a nagy helyzet, mivel ezeket a papírokat a kormány adja ki (és a szír kormány most nem ad ki ilyeneket), szóval hiába... csak illegálisan tudtak volna jönni. Ez van.
És akik a migránsokat támogatják úgymond, azok nem "imádják őket", hanem egyszerűen több empatikusság, bölcsesség vésődött beléjük, mint a legtöbb ostobába.
Népeket kéne ismerni, nemcsak európába lógatni a farkat!!!
Én nagyon tömören fogok fogalmazni és nem én töröltem a köommenteket, mert én nem tudok. Na szóval,'99-től 2009-ig jártam Szíriába a családdal olyan 10-15 éves lehettem Rakkától 150km-re lévő városba tehát amíg te a sarki boltba mentél tejért meg kenyérért, addig én ilyen helyekre jártam ,szóval hadd én tudjam jobban. A világ legbiztonságosabb, legjobb és leggyorsabban fejlődő országa volt. Terrorszervezetek meg sohasem működtek, csak az Al-kaida afganisztáni, és ők is csak az USA ellen csináltak terrorrtámadásokat. isis meg 2011 óta van, és bármilyen hülye indokkal lemészárolnak valakit, még szunnita muszlimokat is és olyan adókat vetnek ki amik nincsenek benne a Koránban. Erről ennyit.
Okostelefon meg azért van néhányuknak, mert azért a mostani menekültek szülei is dolgoztak, azért jöttek illegálisan mert a kormány nem ad ki semmilyen kiutasítási papírt.
Na pussy
"A világ legbiztonságosabb, legjobb és leggyorsabban fejlődő országa volt." Volt? vagy most is?
Napussyka - hát menj oda lakni, ahogy az ének is mondja, "odamegyünk lakni, ahol tejet kapni"
ui.: Így nagy hirtelenjében rámentem a debreceni menkültek konzerves kiárusítására és végre megtudtam az igazságot. Mert előtte ugyan azt gondolja az ember, hogy csokisdobozokat, meg csirkés kukoricás konzervet árulnak, hogy éheztessék magukat. TÚRÓT! A debreceni menekültek májkonzervet árusítanak, ami sertéshús, és mivel nem fogja megenni, akkor mit csináljon vajon vele? Kenje fel a hátsójára vagy rajzoljon vele? Nem, inkább eladja, és vesz belőle normálisabb kaját. Persze ezért volt a nagy tömeghiszti, hogy jajj nem eszi meg a disznóhúst meg alkalmazkodnia kellene....persze
Nekem személy szerint disznóhúsfóbiám van (szerintem nekik is), mert nem szeretnének velem együtt akkora elmaradottak lenni, mint ti. (ahogy persze lesült nekem az egyértelműen látható gyűlölködésből)
"akkora elmaradottak lenni, mint ti."
Mekkora? Nem a méret számít :D:D:D
Ökör vagy47, az amúgy is más kategória, nem lehet összehasonlítani az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!