Mi a véleményetek az USA-tol? Miért? Negatív-pozitív vélemények egyaránt jöhetnek!
Mire vagy kíváncsi?
Az USA külpolitikája, belpolitikai helyzete vagy az ottani mindennapi élet kapcsán érdekelnének a vélemények?
kulpolitika: hat haboruzgatnak stb stb feleslegesen..megjegyzem ezeket a haboruzasokat nem Obi meg nem Bush meg anyamkinja hanem feljebb dontik el hogy legyen vagy sem..johet a lepontozas..:D
belpolitika: a legjobb hogy rendet csinalnak az utcan, korberohognenek az ottaniak ha megtudnak m.o-n hogy terrorba tart minket egy bizonyos etnikum:)))
szoval a rendor csinalja a dolgat, na meg a fegyvertartasbis jo..ennyi..jo meg lejetne sorolni hogy keves az allam beleszolasa a gazdasagba..keves az ado..stb stb
Én realista vagyok, és látom, hogy Magyarország nem lehet független. Valakinek úgyis a gyarmatai leszünk. Ha lehet választani, akkor legyünk az USA gyarmatai, mert a többi lehetőség rosszabb. Kína, és az oroszok is. Arról nem is beszélve, hogy az USA történelme során mindig megvédte a nyugati civilizációt azoktól akik fenyegették azt. Akiknek nem tetszett az életstílus amit éltünk, és bele akartak pofázni. A nácik, a bolsevikok, most a szélsőséges muszlimok. Én nem kérek ezekből. Érdekből harcolnak ezek ellen, vagy sem, tök mindegy. Tiszteletet érdemelnek, amiért szembe szállnak velük.
Ezen kívül szeretem az USA történelmét, kultúráját, irodalmát. Szerintem az USA kulturálisan egy igen gazdag ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!