Holland VB 1.13*odds *10ezer ft Holland VB 2.9*odds *10ezer ft Ha bejutnak a döntőbe minimum 70ezer a profit. Ha csak 25%esélye volna a hollandoknak a döntőbe kerülni akkor a fogadás várható értéke már akkor is pozitív. Szóval vélemények?
Tehát hogy vb elsők vagy vb másodikok, 13*odds ; 9*odds
csak hülyén írta ki a kérdést
Ha nem lenne esély a kiesésükre akkor nem is engednék a fogadást rájuk ;)
Hanem véget érne a vb.
Na jó akkor a kérdés azokhoz szól akik tisztában vannak a várható érték fogalmával.
Ki gondolja úgy, hogy hollandiának több mint 25% esélye van az első két hely valamelyikének megszerzésére
(Figyelembe véve a brazilok és a spanyolok eddigi mutatványát, akik ha nem tudnak nagyot javulni, kinéz nekik a kiesés, nemhogy a döntő,+jóeséllyel egymással fognak harcolni a legjobb 16 között a bentmaradásért)
És eddig a hollandokon kívül klasszis focit még más csapat nem mutatott véleményem szerint.
Szerintem több esélyük van mint amennyi az oddsuk, tehát matematikai értelemben plusszos a várható értékük.
Ti hány %ra tippelnétek azt hogy döntős lesz a holland válogatott?
Nekem egy egy 6-os kötésű szelvény ment el ami több mint 80 ezret hozott volna. Na és min ment el? Hát persze , hogy az uruk meccsen...
Ezek után én már semmiben nem reménykednék vagy hinnék bármiféle elemzéseknek.
"eddig a hollandokon kívül klasszis focit még más csapat nem mutatott véleményem szerint"
Egyrészt ott az angol-olasz. Másrészt ne 8 meccs alapján ítéld meg a többi csapatot, a résztvevők fele még pályára se lépett.
ha a csoportkörben a papírforma érvényesül akkor a holland ágon lesznek: Belgium, Portugália, Olaszország, Argentína,
Mind a négy erős ellenfél bármi történhet ellenük.
A csop.: Horvátország, Mexikó Kamerun képesek a meglepetésre mindhárman
E csop: Svájc képes a meglepetésre
valamint ha meglepetés történik pl: németek másodikok a csoportjukban akkor még nehezebb a dolguk
Én nem fogadnék a hollandokra nagy összegben, fiatalok, a védelem tapasztalatlan bármikor becsúszhat egy vereség ami a csoportkör után végzetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!