Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Menekültek bevándorlásárol...

Menekültek bevándorlásárol vélemények?

Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 22:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
69%

Röviden összefoglalva a főbb pontokat:

1. A kormány megint megtalált egy gyenge csoportot, akiket ki lehet kiáltani ellenségnek.

2. A probléma nem valós, jelentéktelen számúmenekültről van szó és jelentéktelen pénzösszegről.

3. A menekültkérdés megoldását nem felületi kezeléssel kell megoldani, hanem a probléma gyökerénél kell cselekedni, azaz véget kell vetni a rövidtávú politizálásnak.

4. Mindenki erkölcsi király, de amikor tettekben kéne bizonyítani ezt, akkor már nem annyira. Gyakorolni kéne az emberséget.

5. Aláírtuk a genfi egyezményt, de lehet és kell is még csiszolni a nemzetközi szabályozását a folyamatnak.

6. Amit jól csinál a kormány, az az ügyintézés felgyorsítása. Ezt bevezethetnék más terülteken is.

2015. jún. 30. 07:31
 12/61 anonim ***** válasza:
74%

Nekem az a véleményem, hogy nem kéne már ezt minden nap megkérdezni, új hozzászólást kiírni.

Magyarországnak pedig nem a bevándorlók jelentik a legfőbb problémák. Hanem a határon belüli patkányok. Pl. vida, orbán, matolcsy, stb.

2015. jún. 30. 08:58
 13/61 tetro ***** válasza:
63%

08.12

mit kellene még tennem? Gyere ki a hóra vagy mire vágysz?

2015. jún. 30. 09:11
 14/61 anonim ***** válasza:
58%

Máig nem kaptunk címet.

A gyere ki a hóra c. nótát meghagyom a bevándorlóknak.

2015. jún. 30. 09:21
 15/61 tetro ***** válasza:

09.21

Miféle cimet?

2015. jún. 30. 09:28
 16/61 anonim ***** válasza:
75%
Ahol élsz és ahová lehet vinni a kedvenceidet...
2015. jún. 30. 10:05
 17/61 tetro ***** válasza:
49%

10.05

te bolond vagy. Komolyan azt várod hogy adjam ki a cimem az interneten egy frusztralt agressziv névtelen senkinek csak mert? Veled valami komoly problema van mentálisan.

2015. jún. 30. 10:15
 18/61 A kérdező kommentje:
Szerintem az a fő probléma, hogy ezek a menekültek nem kaptak megfelelő oktatást gondolom nem sok munkához értenek és ugye a társadalomba való beilleszkedés sem megy nekik.Én Romániában lakom igy engem nem érint ez a bevándorlós ügy de én sem örülnék ezeknek az embereknek, az egy dolog, hogy sajnálom őket igazábol nem is tudom mi lessz az ő sorsuk valószinű még őksem tudják, lehet hogy valahogy beszivárognak az Eu-ba vagynemtudom
2015. jún. 30. 10:26
 19/61 A kérdező kommentje:

És itt a bizonyiték, hogy mit is lehet elvárni ezektől az emberektől

https://www.youtube.com/watch?v=pMJ7dJFDYa4

2015. jún. 30. 10:34
 20/61 tetro ***** válasza:
62%

10.34

ez pontosan mit is bizonyít? mert ilyen videókkal tele van a net, amiken hazafik verik szét ugyanilyen szabad stílusban Budapestet. akkor a magyaroktól csak ennyit lehet várni? vagy akkor a bevándorlók is magyarok? vagy a bevándorlók lehet látták a videókat, és azt hiszik itt ez a szokás? össze vagyok zavarodva.

2015. jún. 30. 10:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!