Menekültek bevándorlásárol vélemények?
Ja, és a lepontozóknak: tudtam, hogy sokakanak nem fog tetszeni a véleményem, legalábbis az ideküldős része, de a többi? A lepontozóknak mi a véleménye arról, amit a többi dologról írtam? Szerintük a vandalizmus, a lopás, a rassziztázás egy kerítés miatt, amikor az amcsik lelövik a mexikóiakat, mind helyénvaló? Az is jó dolog, hogy a menekült eladja a kaját, amit az állam ad neki (mert ő olyan éhes)? Hmm? Határőrség felállítása? Az is hülyeség? Azt még megértem, hogy valaki lehülyéz azért, mert azt merem mondani, hogy nem maguktól jönnek ezek ide, de a többi?
Amúgy még megjegyzem: a menekültek betegségeket hoznak be, amik ellen bár ők ellenállók lettek, mi nem bírjuk ki őket, nem vagyunk az afrikai betegségekhez hozzászokva, gyenge hozzá az immunrendszerünk... De a feketék idehozzák őket! Fel se kell lőni az atomrakétát, az afrikai nyavalyáktól ugyanúgy meghalunk, ezek biológiai fegyvernek is elmennek egy ilyen kontinensen... És erre mit mondtok?
Igen és még valami.
A bevándorlók folyamatos bejövetele nincs jó hatással a gazdaságunkra, de más európai országokéra sem.
Azok a magyar munkavállalók akik kimennek pl. Angliába szakképzettek (különben ki se mehetnének csakúgy), de ezek az emigránsok mind képzetlenek, nincs szakmai tapasztalatuk és nagyon sokba kerül az ellátásuk.
Számoljunk napi 10000 forinttal egy főre.
Ha 50000 ellátásra szoruló bevándorlóval számolunk akkor az napi 500 millió forintjába fáj a tisztességesen adózó magyar állampolgárok adóiból. EGY NAP
Ezt és azt is figyelembe véve, hogy még fel kell építeni a menekülteket befogadó intézményeket, fizetni kell az őket ellátókat, fizetni a károkat amiket okoznak és mind munkanélküli lesz szinte. Nem azért, mert fekete vagy mert arab, hanem azért mert nem tudnak és nem is akarnak ide beilleszkedni. Akkor meg kellenek a francnak.
Aztán lehet jönni, hogy xy országban is sok a bevándorló.Csak tudjátok, ki is szorítják szépen az őslakosságot.
Én ezt nem akarom itt is.
Így is elcsatolták országunk nagy részét, nem kell a maradéknak is elidegenednie...
Jöhetnek a lepontozók ide is!
19.56
a szamolasoddal csak egy gond. Tavaly a magyar allam egesz evben nem koltott annyit a menekultekre mint amit te egy napra szamolsz.
21.15
a te pénzedböl? Mennyi a bruttod?
22.31
már miért lenne pofátlanság? :D ez egy anonim oldal. tudod mi köze van hozzá? vered a nyálad, hogy a te adódból tartják el a menekülteket. és jó eséllyel az szja-d nem fedezi azt, amibe te az államnak kerülsz. hát ez a köze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!