Mik az előnyei és mik a hátrányai a multikulturális társadalomnak?
A hátránya hogy làthatóan nem működik. Erről beszélt többek közt Merkel is.
Egy nem működő társadalmi modellnél meg sok előny nincs. Most azt hogy lehet kapni kebabot ne számoljuk a hozadékok közé.
Olyan hogy multikulturális társadalom nem létezik.
Csak kitalálták ezt a szót, arra hogy a nemzeti öntudatot kiőljék az emberekből, hogy aztán birka módjára szolgálják a gazdag országok érdekeit, és rabszolga munkásokat szerezhesenek.
Illetve hogy ne éledjen fel a nemzeti öntudat olyan esetekben amikor külföldi érdekeket képviselő politikusok a saját országuk ellen dolgoznak valakik megbízása alapján(cionizmus)
Az igazi multikulturalizmus az lenne, ha minden kultúra ott élne és virágozna, ahol az kialakult. Persze járhatnánk egymáshoz vendégségbe, arra való a turizmus, aztán mindenki hazamegy.
Ami most van - ahogy írták előttem - a liberalizmus próbálkozása mindenféle nemzeti, vallási önazonosság összemosására, eltörlésére.
Egy homogen, zart tarsadalom mindig is serulekenyebb volt a valtozasokra, egyszerubb neki megprobalni bezarkozni es elutasitani a valtozast, mint valtozni.
A termeszetben a biodiverzitas es a valtozatossag az elet fennmaradasanak a kulcsa, a homogenitas serulekennye tesz.
Ugyanez igaz a tarsadalomra is.
Előnyei:
-ha gazdag vagy jól jársz mert rabszolgaként dolgoztathatod őket a gyáraidban
-ha libsi vagy baloldali politikus vagy, jól jársz mert az EU ad utánuk pénzt amit lenyúlhatsz
-ha jogvédő vagy szintén jól jársz mert utánuk kapod a pénzt
-ha hippi vagy drogos vagy jól jársz mert tudsz venni fillérekért drogot a fekáktól és heroint az araboktól
Hátrányai:
-ha hétköznapi ember vagy rosszul jársz mert előled veszik el a munkahelyet
-ha nő vagy kíséret nélkül sose menjél ki az utcára, mert magasan a legtöbb nemi erőszakot a bevándorlók azon belül a muszlimok követik el
-ha rendesen fizeted az adót rosszul jársz, mert amit ezek a bevándorló hordák a játszóterekkel, padokkal, kukákkal művelnek azt mind rajtad fogják leverni
-ha szeretnél gyereket rosszul jársz mert nem engedheted le a kisgyereket a játszótérre mivel az a bevándorlók kedvelt drogfogyasztási területe
-ha van unokád szintén rosszul jársz mert eltelik 50 év és ezek a nyulak módjára szaporodó bevándorlók túlszaporodják az országodat, így lehet hogy az unokád vagy annak az unokája már nem a Magyar köztársaságban fog élni, hanem a Magyarisztáni Kalifátusban.
De most komolyan gyerekek, én éltem kint Németországban elképesztő mi van ott néhány helyen. Fényes nappal a törökök a rendőrről leverik a sapkát, gumibotját elveszik, inzultálják. A piacon, üzletekben mindennaposak a lopások, vagy az utcán a késsel való rablások, néhány helyen kartonházak emelkednek, a játszótereken szétdobálva a kábszeres fecskendők stb. Ezt komolyan látni kell hogy mi van ott, és ez lesz itt is ha a baloldal és a liberális pártok előretörnek.
" én éltem kint Németországban elképesztő mi van ott néhány helyen."
En meg itt elek, es full ostobasag amit irsz. Sot egyenesen hazugsag.
mindenhol vannak gettok, korabban is voltak a bevandorlok elott is.
En bevandorlok kozott elek, es dolgozom, ismerek mindenfele naciot a libanonitol kezdve a marokkoin keresztul a torokig.
Teljesen normalis, hetkoznapi, kedves, segitokesz emberek. Nemelyik pusztan iszlam kulturkorbol jott, tehat csak nem eszik disznohust es nem unnepli a karacsonyt, de amugy nem vallasos, van aki tartja a szokasokat, eppen most kezdtek a ramadant pl.
Egyszeruen undorito amit roluk irsz. Hazugsag, ahogy minden altalanositas az.
6#, az én korábbi kérdéseimhez sem tudott normálisan válaszolni, ha az állítását megcáfoltam ("nincs németországban no-go zóna") akkor erre az volt a válasz hogy csak uszítani tudok.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__696..
"mindenhol vannak gettok, korabban is voltak a bevandorlok elott is."
Ezzel most azt akarod mondani hogy ezek a gettók nincsenek is fullon 3ik világból érkezett bevándorlókkal?
A gettót nem maga a város teszi gettóvá, kijelölve egy városrészt, hanem az ott lakó emberek. Akik történetesen bevándorlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!