Milyen előnyei származnak a magyar társadalomnak a trafikok létrehozásától?
A társadalomnak?
Hát annyi, hogy így legalább világosan látszik, hogy milyen módszerekkel juttatják konchoz a saját seggnyalóikat, akár még az egyszerű becsületes emberek (volt trafikosok) lehetőségeinek, eddigi életművének tönkretételével is.
Soha még ilyen korrupt banda nem kormányozta ezt az országot!
Igazából semmi, sőt. A régóta ismert trafikok bezárnak, mert csak újságok árulásából nem tudják finanszírozni a fennmaradást. Ráadásul most olvastam, hogy a kiadók is elkezdtek aggódni, mert sok dohányboltban meg újságot nem lehet kapni, így visszaesett a forgalmuk.
Viszont így legalább tényleg lehet látni, hogy kik a fideszes seggnyalók a városban és tudom, hogy oda nem megyek bagóért.
Na meg azt is el tudom képzelni, hogy amit # 1-es írt, abban is benne vannak a fideszesek gengszterek, pont mint anno Amerikában az alkoholtilalom idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!