Lengyel magyar tényleg 2 jó barát? Manapság is?
Nincs gyakorlati kifejeződése, a valóságban sehogy nem nyilvánul meg.
Hacsak azt nem vesszük, hogy a birkamenetesek idecsődítették a bábuként menetelő lengyel fanatikus "vezérrajongókat"!
"Nincs gyakorlati kifejeződése, a valóságban sehogy nem nyilvánul meg.
Hacsak azt nem vesszük, hogy a birkamenetesek idecsődítették a bábuként menetelő lengyel fanatikus "vezérrajongókat"!"
A gyakorlatban, valóságban is megnyilvánul, ha magyarok utaznak Lengyelországba vagy lengyelek jönnek hozzánk.
Nyugat-Európában is sokszor összetartanak a magyarok és a lengyelek.
Sajnos sok magyar van, aki utálja a többi embert, így a lengyeleket is.
Interneten vannak lengyel ismerőseim és szeretik a magyarokat. Sőt, nekem is nagyon szimpatikus gyerekek.
(és anyai ágon egy részt Lengyelországból származom)
Szerintem szeretnek minket.
Internetes is gyakran beszélek lengyelekkel és szinte mindenki tud 1-2 szót, kedvesek és érdeklődőek, nagyon pozitívak.
És erről van közös történelmünk is, és igen valóban jó barátok vagyunk ma is.
Csupán a birka baloldal szeretné ha nem így volna, mert tudják azt hogy a Lengyelek hű katolikus nemzet létére mindenképp a nemzetünk védelmére áll ha a helyzet megköveteli. Mint pl. legutóbb Brüsszelben.
Nem tudom, nekem semlegesek.
Ha találkozom egy lengyellel, mindenesetre kedvesen viselkedem vele. Ha ő durva lesz és szemét, akkor én is.
De ez mindenkivel így van, szóval nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!