Az igaz, hogy Magyarország 70%a proli?
Siránkozó, buta, ideges, szegény, megvezethető, hiszékeny, káromkodó, agymosott emberek?
Mert szerintem igen, boltban, suliban, akárhol vagyok, mindig ilyen emberekből van a legtöbb...
A való életben minden nap úgy adom elő magam, mint a legnagyobb proli, mert az emberek figyelmét csak így tudom felhívni a mondanivalómra, minden harmadik szavam valami sértő, trágár dolog, de legyenek akármilyen profán szavak, mindig van mögöttes tartalmuk, bár sokan nem értik, ezért már két őrlőfogam helyén kerámia protézis van, if you know what I mean...
Valamilyen szinten mindenki proli ebben az országban, egész egyszerűen elkerülhetetlen, hogy ne ragadjon ránk a környezetünk által, viszont tenni lehet ellene, na ez az a pont, ahová sokan nem jutnak el, vagy egész egyszerűen nem akarnak, lásd az irományom kényelemről szóló részét.
4-es voltam.
Sztem inkább 80...
És h mi a szomorú? Hogy egyetemista, tanult, intelligens emberekre is jellemző, h ki lehet mosni az agyukat. Elég csak felmenni a fb-ra és megnézni, h egyetemet végzett emberek mekkora blődségeket írnak ki. Szóval ha így nézzük, lehet h nem proli, de mondjuk a 95% agymosott. Ami nem is csoda, végülis ez a média célja, és ma már sztem minden ember néz TVt, vagy olvas Indexet, egyéb portálokat.
13/14
Ebben csak az a szomorú, hogy ezek az emberek nem veszik észre, hogy buták, pont mint te se, amikor azt hiszed az egyik baromi nagy fas.ságodra (ezotéria, vallás, ideológia, vagy bármi más), hogy az a szentírás.
Sajnálom, hogy összetöröm a lelkivilágodat, de nem fogsz találni egy olyan embert se ezen a földön, akiben nem lenne benne valami hasonló baromság, és ez alól nem vagy se te, se én kivétel.
Igen.
A történelmi előzmények, borzalmas oktatási rendszer, rossz nevelés, és talán a genetika is közrejátszik. A mostani kormány meg aztán főleg az igénytelen, proli viselkedést erősíti.
Az biztos, hogy az átlag magyarnál nagyobb szájhőssel még nem találkoztam: lepukkanttak, beképzeltek, de borzasztóan tájékozatlan, gyerekes emberek, akik folyton meg vannak sértődve, és ha bármilyen probléma felmerül, kifogásokat keresnek, mellé beszélnek.
Ha kimegyek az utcára, csupa löttyedt/dagadt igénytelen öltözködésű embert látok, megszólalni nem tudnak legalább angolul, mégis a többségnek akkora szája van, hogy hihetetlen.
Mintha ha a magyarokba bele lenne nevelve az is, hogy semmiért ne tegyenek, csak szájaljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!