Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Létezik még ország, amit...

Létezik még ország, amit ennyien szidnak, mint magyarországot?

Figyelt kérdés

Én nem tudom elképzelni, hogy pl. Romániát, Szlovákiát, Csehországot, Olaszországot, vagy Amerika bármelyik helyét ennyire szidnák mindenütt az ott élők.

Amit persze sajnos meg is lehet érteni. Tényleg szégyen ami ebben az országban megy és én is utálom ezt az országot!

De van még hely, aminek a lakói ennyire elégedetlenek?

Politikusok, fizetés, élet, munka, cigányok, minden szidva van!

Én pl. magyarországot tartom a világ legrosszabb helyének. Még a legutolsó afrikai sivatagban is jobb lehet ennél, mert ott legalább az emberek nem is tudják, hogy mennyire rossz nekik.

2015. jún. 13. 12:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudják, hogy lehetne jobb, attól még rossz ott nekik, az afrikai sivatagban.

Ja, és: *Magyarországot

Egyébként hidd el, van olyan helye, ahol ugyanígy szidják, mint itt. Csak általában ezt vesszük észre, így ezt többnek érezzük. De van, aki csendben (bár nem teljes elégedettséggel) éldegél, és nem lázadozik, talán nem is szavaz.

Én nem Magyarországot tartom a legrosszabb helynek. Ha újra megszülethetnék, újra ezt választanám. Mert lehet, hogy jobb helyre születnék, de az a valószínűbb, hogy rosszabbra. (a születések számából kiindulva világviszonylatban)

Egyébként, milyen tartósan külföldön élni?

2015. jún. 13. 12:31
 2/13 anonim ***** válasza:
16%
Magyarországot kereken nulla darab személy szidja.
2015. jún. 13. 12:33
 3/13 A kérdező kommentje:
De. Minden fórumon. Facebook-on, origo.hu-n, mindenütt állandóan az megy, hogy magyarország jobban teljesít, persze irónia, meg szégyen, meg szar, stb. Most is pl. origo.hu-n h 875 millióért vettek kocsikat, meg ilyesmi. Meg a stadionépítéseknél. Meg valóban szinte mindenhol.
2015. jún. 13. 12:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Úgy értem van e még hely, amit a saját lakói ennyire szidnak.
2015. jún. 13. 12:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Pedig szinte minden országban vannak elégedetetlenkő emberek akik szidják a hazájukat. Angliában élek.. Hallanod kellene amikor a pub-ban fellazulnak a vendégek ( és nem azért mert részegek lennének, persze akad olyan is), és szidják a rendszert, az adót, Camilla túlzott vásárlási hóbortját. Vagy mostanában a kedvenc szövegük "na itt egy újabb kékvérű"

Voltam majdnem 1 évet Amerikában is. Ott is panaszkodnak rendesen az amerikaiak. Főleg a sok bevándorlók miatt, a pénztelenség miatt, mert ugye nagyobb lett az igény mint amennyit a pénztárcájuk elbír..

Magyarország nem olyan rossz ország, és ha te azt tartod a legrosszabbnak akkor te neked fogalmad sincs a világ dolgairól. Azért nekem nem mondd, hogy jó érzés úgy élni, hogy éhezel, vagy éppen melletted robban egy gránát, vagy ki sem mersz lépni a szobádból mert rögtön megkéselnek. Vagy mert véleményt mersz mondani, hogy rögtön nem kívánatos személyként egy börtönben rohadsz el.

2015. jún. 13. 13:04
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
El lehet menni, a főnököd is megmondta, akár a sivatagba is mehetsz a nyivákolás helyett, nem hiszem, hogy hiányolna is bárki. :)
2015. jún. 13. 13:37
 7/13 anonim ***** válasza:
NEM. Pontosabban, lehet, hogy más országot is ennyire szidnak, de ezen jajgatni csak errefelé szoktak ilyen mértékben. Más helyeken vagy nem törődnek vele, vagy tesznek róla, hogy másképp legyem.
2015. jún. 13. 15:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen, rengeteg hely van még, ahol ugyan úgy el vannak nyomva az emberek, mint nálunk. Sőt, sok helyen még jobban is.
2015. jún. 13. 17:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Amerikában az emberek fele, de elhet keveset mondtam azt se tudja hol van MO. :D
2015. jún. 14. 03:14
 10/13 anonim ***** válasza:
29%
Érdekes, hogy MAGYARORSZÁGOT nem voltál képes rohadt nagybetűvel írni, de a szaros romániát meg a nem létező szlovákiát igen. Távozhatsz barátom
2015. jún. 14. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!