Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Létezik még ország, amit...

Létezik még ország, amit ennyien szidnak, mint magyarországot?

Figyelt kérdés

Én nem tudom elképzelni, hogy pl. Romániát, Szlovákiát, Csehországot, Olaszországot, vagy Amerika bármelyik helyét ennyire szidnák mindenütt az ott élők.

Amit persze sajnos meg is lehet érteni. Tényleg szégyen ami ebben az országban megy és én is utálom ezt az országot!

De van még hely, aminek a lakói ennyire elégedetlenek?

Politikusok, fizetés, élet, munka, cigányok, minden szidva van!

Én pl. magyarországot tartom a világ legrosszabb helyének. Még a legutolsó afrikai sivatagban is jobb lehet ennél, mert ott legalább az emberek nem is tudják, hogy mennyire rossz nekik.

2015. jún. 13. 12:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bepotoltad helyette, de vegyél új billentyűzetet, lehet csak a caps lock nyekkent meg. :D
2015. jún. 14. 15:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Én inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy van-e még egy ennyire széthúzó nemzet a földön?
2015. jún. 15. 11:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Erre minden bizonnyal a "nincs" a helyes válasz.
2015. jún. 15. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!