Magyarországot melyik külföldi ország szereti, vagyis nem utálja? És miért utálják ennyire?
Úgy sajnálom hogy ilyen kérdezők adottnak veszik hogy őket mindenki utálja. :(
Max a szomszédos országok közül azok, akikkel területi vitáink voltak.
Szerintem a közvéleményre gondolsz, mert annak nem sok értelme van, hogy melyik kormány mennyire szeret.
Következők szerintem (tapasztalat és elbeszélés alapján): Németország, Lengyelország, Litvánia, Finnország, Törökország, Horvátország, Bulgária, Kína...stb.
^most mondta előző hogy Lengyelo., ami tuti hamis :D "együtt issza borát", nem rémlik?
Töröko.-t meg azért szokták benyögni mert azt hiszik hogy nekik is olyan szívügyük a török megszállás a történelemben, de még nem láttam bizonyítékát hogy erről ők is tudnának.
Konkrétan a szerbekkel és a románokkal vannak ugye a külföldi magyarok miatt vitáink, tehát én ezekre tudnék mondani egy komolyabb konfliktust, majdnem az összes többi ország nem tesz lényegi különbséget köztünk és bármely más náció között. Szerintem.
#2.
Hát igen, nehéz szegény romák élete.
"Magyarországot melyik külföldi ország szereti, vagyis nem utálja?"
Lengyelország, Olaszország, Spanyolország, Németország, Egyesült Királyság, Finnország stb. A románokkal is jó volt a kapcsolat ezidáig.
"És miért utálják ennyire?"
Csak a szélsőjobboldali retardált barmok utálnak teljes népeket, országokat, kultúrákat.
Akik szeretik: Lengyelországban, Törökországban, Bulgáriában általában szeretik a magyarokat. Nyugat európai országokban minden posztkommunista országot utálnak általában, nem csak minket.
Akik meg utálnak, azok területi viták miatt és történelmi események miatt teszik.
Szeretik:
Bulgária
Japán
Törökország
Finnország
Lengyelország
Olaszország
Görögország
Örményország
Dél-korea
Utálják:
Románia
Szlovákia
Szerbia
Ukrajna
Franciaország
Semleges:Egyesült Királyság , Németország , Ausztria , USA,Kanada stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!