Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarországot melyik külföldi...

Magyarországot melyik külföldi ország szereti, vagyis nem utálja? És miért utálják ennyire?

Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 20:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Magyarországot melyik külföldi ország szereti, vagyis nem utálja?"

Szerintem ez a kérdés így ellentmondásos, mert az hogy szereti, nem egyenlő azzal, hogy nem utálja, mértékbeli különbség van a kettő között.

A szereti alatt gondolom azt érted, hogy jó viszonyt ápol vele, ez leginkább Lengyelországra mondható el.

Az viszont, hogy nem utálja, szerintem majd minden népre, akik egy kicsit tudnak külföldön az országról, azok tisztelik a magyarokat is. De gondolj bele, egy 4 vagy 5 országról arréb levő népről te sem fogsz látatlanban rosszakat nyilatkozni, nem fogod utálni mondjuk Máltát, Franciaországot, Portugáliát vagy Dániát, ha még nem is voltál ott, sőt, az a természetes szerintem, ha ismeri az ember valamennyire a történelmüket, kulturájukat és tisztelettel néz a többi népre. Ők is így vannak velünk.

2012. aug. 2. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!