Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy Magyarország...

Az igaz, hogy Magyarország 70%a proli?

Figyelt kérdés

Siránkozó, buta, ideges, szegény, megvezethető, hiszékeny, káromkodó, agymosott emberek?

Mert szerintem igen, boltban, suliban, akárhol vagyok, mindig ilyen emberekből van a legtöbb...

2015. jún. 16. 14:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Igen.
2015. jún. 16. 14:55
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Sok ilyen van, az, hogy most hány százalék azt nem tudom.
2015. jún. 16. 14:57
 3/17 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem sokkal több... őrület mennyi kretén van.
2015. jún. 16. 15:23
 4/17 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem több. A prolik egyik ismérve, hogy képtelenek előre tervezni, általában 1-2 hónapnál tovább nem gondolkodnak a jövőt illetően, mellesleg rohadtul konformisták és gyűlölik, ha fel kell adni a kényelmüket akárcsak egy napra is. A proli mentalitást igazából két szóval össze lehet foglalni: "mert megérdemlem". A Kádár korszakban születtek a modern prolik, hozzá lettek szoktatva egy folytonos kényelemhez, amiért cserébe csak bólogatniuk kell, ez a mai napig így van. Ezért van az, hogy Magyarországon ritkák a nagy megmozdulások, ugyanis a proli inkább elvisel egy szar kormányt 8 évig, mintsem feladja a kényelmét akárcsak 1 napra is. A prolik azok, akiknek, ha az aktuális kormány kielégíti a konformizmusát, akkor cserébe ő kezesbárányok lesznek, a jelenlegi nyugger réteg az eredeti modern proli kaszt volt, ami 50 éve született, amikor Kádár megvett minket a kényelemmel és a viszonylagos jóléttel, amiért mi a mai napig hűségesen nyaljuk a seggeket némi közműszámla csökkentésért meg nagycsaládos kedvezményekért cserébe.
2015. jún. 16. 15:27
 5/17 anonim ***** válasza:
56%
Az biztos, hogy az állítás kényelmetlenül közel áll a valósághoz.
2015. jún. 16. 15:37
 6/17 anonim ***** válasza:
53%
Mindenki hülye csak te vagy helikopter.
2015. jún. 16. 15:39
 7/17 anonim ***** válasza:
59%
Lehet hogy 69,9, de lehet hogy 71. Amúgy lényegtelen, sajnos igaz.
2015. jún. 16. 16:28
 8/17 anonim ***** válasza:
9%
Nem. Én magyar fajú vagyok, paraszti családbul származok és a magyarság legalább 60%-ja is paraszti családbul származik. Ez egészen biztos!
2015. jún. 16. 16:55
 9/17 anonim ***** válasza:
75%
Én csak azt nem értem, hogy mindenki ezen siránkozik, mennyi proli van az országban, kihangsúlyozva, hogy ő persze nem tartozik közéjük. Akkor most vagy nincs annyi proli vagy ugyanúgy beletartoznak azok is, akik ezerrel hangoztatják, hogy bezzeg ők különbek. :D
2015. jún. 16. 17:06
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerinted mit jelent az, hogy proli????????
2015. jún. 16. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!