Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek jó dolog a multiku...

Szerintetek jó dolog a multikulti? (Mennek a zöld pacsik)

Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 19:32
1 2 3 4
 31/33 tetro ***** válasza:
0%

22.17

:DDDD

te nem látod, hogy ez a cikk ultragagyi módon úgy van összeollózva a netről? nézd már meg a beillesztett képeket, a videókat...

2015. jún. 7. 22:31
 32/33 anonim ***** válasza:
35%

Na most utána olvastam én is kicsit! Svédországban jelenleg évről évre csökken a bűnözés aránya 2005 óta, annak ellenére, hogy a lakosság szám növekszik. Érdekes módon a személy elleni támadás, a rablás és a betörés esetén mind visszaesett a szám, egyedül az általad is említett szexuális erőszak kategóriában nem, de ez azzal magyarázható amit már előbb is elmondtam, és amihez Te magad is linkeltél két oldalt, hogy a jogszabályt megváltoztatták, sokkal több dolog számít ebbe bele, ráadásul Svédországban hatalmas az ezzel való visszaélések száma is.

itt mindent megtalálsz: [link]

Ja és kitérnek benne, hogy 1997 és 2001 közötti adatok szerint a bűncselekmények 25%-át közel-keleti vagy kelet-európai emberek követték el.

2015. jún. 7. 22:34
 33/33 anonim ***** válasza:

"Na most utána olvastam én is kicsit! Svédországban jelenleg évről évre csökken a bűnözés aránya 2005 óta, annak ellenére, hogy a lakosság szám növekszik. Érdekes módon a személy elleni támadás, a rablás és a betörés esetén mind visszaesett a szám, egyedül az általad is említett szexuális erőszak kategóriában nem"

Ez igaz ezt nem is vonom kétségbe, még akkor sem ha az a csökkenés csak minimális is. De nem is ez volt a kérdés hanem, hogy sok a nemierőszak, ami még akkor is 3000 évente ha mondjuk ez esetek fele tényleg csak az új törvény miatt jött be. Ez még így is háromszorosa egy főre levetítve annak a Dániának ami a szomszédban van.

Azt meg, hogy milyen arányban követik el az eseteket a bevándrolók nem igazán lehet megahtározni, tekitnve, hogy ott legalább olyan komolyan veszik azt ha utalsz arra, hogy az elkövető muszlim, mint itt ha leírod a c betűs szót. Másrészt azért 1997-2001 óta igen jelentős embertömeg vándorolt be Svédországba ezért azok az adatok nem igazán relevánsak.

2015. jún. 7. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!