Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek jó dolog a multiku...

Szerintetek jó dolog a multikulti? (Mennek a zöld pacsik)

Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 19:32
1 2 3 4
 21/33 tetro ***** válasza:
17%

21.27

nem szeretnék keresgélni. azt szeretném ha ide okádsz valami üvöltő ordas rasszista hazugságot, akkor igazold az állításod.

2015. jún. 7. 21:38
 22/33 tetro ***** válasza:
0%

21.37

és apukád az évi 6000ezer nemi erőszakból hányat szenvedett el, hogy igazolni tudja az állítást, ezek többségét bevándorlók követik el? a felét?

2015. jún. 7. 21:39
 23/33 anonim ***** válasza:
69%

a svédes gyerek vagyok, apukámat tudtommal nem erőszakolták még meg, de viszont ha Te meg elolvastad volna a cikket, akkor tudnád, hogy ez a szám azért növekedett Svédországban, mert megreformálták a szexuális bűncselekmények jogkörét, sokkal több minden számít bele mint előtte.

"For example, Sweden reformed its sex crime legislation and made the legal definition of rape much wider in 2005, which largely explains a significant increase in the number of reported rapes in the ten-year period of 2004-2013."

2015. jún. 7. 21:45
 24/33 anonim ***** válasza:
74%

Belinkeltem két oldalt nem tudom feltűnt-e. Ott van benne a statisztika csak el kell olvasni. Én nem mondom, hogy minden bevádnorló bűnöző, de te nagyon naiv vagy ha nem látod, hogy az afrikaiak akik megszokták, hogy otthon mindent erőszakkal oldanak meg, majd szépen lenyugszanak és beilleszkednek egy másik országba érve.

Ui.: az "ideokádsz" egy szó.

2015. jún. 7. 21:46
 25/33 tetro ***** válasza:
0%

21.46

állítasz valamit. aztán beraktál két linket, ami semmilyen koherenciát nem mutat az állításod két része között.

kérlek adj egy forrást arról, ami szerint a bevándorlók ezer számra erőszakolják Svédországban a lányokat (főleg a 15év alattiakat) Allah parancsára.

remélem sikerülni fog.

2015. jún. 7. 21:57
 26/33 tetro ***** válasza:
0%

21.45

értem. ez hogyan támasztja alá az állítást?

2015. jún. 7. 21:58
 27/33 anonim ***** válasza:
88%

Te miért csak azt olvasod el ami Téged igazol? Ha kicsit tovább olvasnád a cikkeidet akkor pl tudnád, hogy az ilyet is ír:

"So, for instance, when a woman comes to the police and she says my husband or my fiance raped me almost every day during the last year, the police have to record each of these events, which might be more than 300 events. In many other countries it would just be one record - one victim, one type of crime, one record."

Igazság szerint a saját állításod ellen linkelted a két oldalt.

2015. jún. 7. 21:58
 28/33 anonim ***** válasza:

Mondtam én olyat, hogy csak egy erőszaknak számít Svédországban a fenti eset? Vagy gondolod, hogy az évi 6000 erőszak abból tevődik össze, hogy bemegy 20 elmebeteg nő az örsre és bejelnti, hogy az év 365 napján erőszakolta őt a férje?

Komolyan mondom költözz ki akkor Svédországba, majd mondd, hogy nincs bűnözés ha megerőszakolták a lányodat, jó utat.

2015. jún. 7. 22:11
 29/33 tetro ***** válasza:

22.11

válaszolj már a kérdésre. honnan szeded azt amit írtál?

2015. jún. 7. 22:14
 30/33 anonim ***** válasza:

Tessék itt van a sok oldal közül egy ahol leírják. Itt még az is benne van, hogy a 30% 15 év alatti, jó szórakozást.

[link]

2015. jún. 7. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!