Szerintetek jó dolog a multikulti? (Mennek a zöld pacsik)
11-es vagyok
Én csak vicceltem.
Az én válaszomat is törölték és nekem is szinte az a véleményem ,mint neked.
(am a türk országból érkező muszlimokat szívesen látom ,mivel bennem is van türk.)
Ahol ez már kialakult, ott együtt kell élni vele, de szerintem nem érdemes támogatni, elősegíteni, mivel a multikulturalizmus konfliktusokkal jár, társadalmi feszültségeket okoz, csökkenti a stabilitást. Ez még az olyan liberális országokban is megfigyelhető, mint Nagy-Britannia, Franciaország, Svédország.
Szélsőséges esetekben pedig a multikulturális közeg, az ellentétek polgárháborúhoz vezetnek (lásd például Algéria, Izrael, Libanon, Ciprus, Grúzia, Azerbajdzsán, Bosznia, Horvátország, Szerbia esete az utóbbi évtizedekben).
A homogén nemzetállamok (pl. Portugália, Dánia, Finnország) vagy a multikulturális háttérrel rendelkező, de erőteljes asszimiláción alapuló társadalmak (pl. USA, Brazília) jóval stabilabbak, de utóbbiakban is erős etnikai ellentétek, konfliktusok vannak a rasszok közti nagy különbségek miatt.
20.57
ebben egy szó sincs arról, amit az előbbiekben összehazudoztál.
20.57
légyszi emeld ki azt a részt, amely arról ír, hogy az emigránsok erőszakolják svédországban a lányokat. és örülnék bónuszként ha megmutatnád hol írja azt, hogy ezt allah parancsára teszik.
Buta vagy, nagyon nagyon buta. Hivatalos statisztikák vannak arról hogy Svédországban van a legtöbb egy főre jutó nemi erőszak. Csak tudod bűnesetnél a svéd törvények tiltják hogy az elkövető származását bemondják.
Malmöben végig menni mondjuk sötétedés után az utcán felér egy öngyilkossággal.
Keresjgélj neten kismillió helyen leírják, hogy körübelül a bűnesetek 75%-ban a bevándorlók a bűnösök. Az adatok pedig mindkét oldalon ott vanank, tanulj meg olvasni (bár van egy erős gyanúm, hogy meg se nyitottad őket).
Hivatalos svéd statisztikák meg nem fogják megírni, hogy a feketék és az arabok erőszakolják a nőinket, egy olyan országban, ahol betiltották a svéd zászlót, mert sérti a bevándorlókat.
Szerinted véletlen, hogy Svédországban kiugróan magas a bevándorlók aránya és láss csodát a nemi erőszakok aránya is?
Apukám Svédországban él, pont az említett Malmöben, és gyakran járok ki hozzá, ha az nem lenne elég, hogy én a tapasztalataim alapján azt mondom, hogy hatalmas nagy baromság az, hogy "sötétedés után öngyilkosság kimenni ott az utcára" akkor legalább faterkámnak hidd el, aki úgy 7-8 éve él kint.
Amúgy meg svédben egyáltalán nem az arabokkal van a probléma, az oda érkező muszlim embereket szinte mind mind integrálódni akarnak, dolgoznak és az európai szokásokat veszik fel. Ott akikkel inkább nagyobb probléma van, azok az afrikaiak, ők a hazájukban megszokott erőszak miatt maguk is erőszakosabban viselkednek, viszont a svéd rendszer hatékonyan segíti, hogy beilleszkedjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!