Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért akarnak az emberek...

Miért akarnak az emberek multikultúrális Magyarországot?

Figyelt kérdés

Amelyik országban élek, sok "multikulti" város van és valahogy pont ezekben a városokban nem jó a közbiztonság(vagy épp a legroszabb).

Tudják egyébként az emberek hogy mi a multikulti?

Mert szerintem igazából fogalmuk sincs, csak épp politikai dacból súlykolják hogy nekünk ez kell.

Ha az aktuális politiai vezetés azt mondaná hogy "multikultúrális" országot akarunk, szerintem nagy valószínűséggel mindenki az ellen lenne.

Az én véleményem szerint ha egy társadalom multikultúrális, nem azt jelenti hogy az egyik nagyszüleim svábok voltak, a másik dédszülők olaszok, hanem mondjuk egy városban élnek a keresztények, a kendős muszlimok, buddhisták a saját kultúrájukat őrizve.

Berlin-Kreuzbergben pl. betiltották a karácsonyi ünneplést nyilvános helyeken, mert az vallási dolog és bántaná szegény kendősöket. Meg hogy a vallási dolgoknak nem az utcán van a helye.

Komolyan ezt akarjátok? Komolyan ennyi degenerált van? Vagy csak ennyire megveyetnek benneteket?

2015. jún. 3. 10:17
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
79%

egyebkent ez az egesz amit itt nyomsz, teljesen ertelmetlen.

Magyarorszag nem bevandorlasi celorszag, nem is lesz az soha. A vita arrol megy hogy az orszag be tud-e fogadni evi 300 menekultet vagy nem.

Soha nem lesz annyi bevandorlo ott mint Nemetorszagban. A vita egyszeruen egy alvita, egy mestersegesen generalt politikai szemfenyvesztes, meghozza azert hogy elterelje a figyelmet a kormanyzopart mocsoksagairol...

2015. jún. 3. 11:58
 32/41 The Vault Dweller ***** válasza:
0%

Kérdező, az 2011-ben volt, és a zavargók nagy része brit fiatal volt. Minden hetedik zavargó volt csak külföldi.

Nem véletlen, hogy szinte az összes ember, akit meggyilkolt a csőcselék, muszlim volt, vagy fekete. (Asszem volt egy 68 éves fehér fickó is, aki agyonvertek, miközben egy tüzet próbált eloltani)

[link]

Egyes régiókban (Salford) a zavargók több, mint 90%-a fehér brit volt.

Országos szinten is a zavargók nagy része 30 év alatti fehér brit férfi volt, csupán a Kuruc.info, és az ehhez hasonló szennyportálok hazudták bevándorlók zavargásának a 2011-es tömeges fosztogatást. Sajnos az a helyzet, hogy a brit fiatalság igen-igen durván le van csúszva, és ez nem kezelik jól.

2015. jún. 3. 11:58
 33/41 The Vault Dweller ***** válasza:
34%

"Soha nem lesz annyi bevandorlo ott mint Nemetorszagban. A vita egyszeruen egy alvita, egy mestersegesen generalt politikai szemfenyvesztes, meghozza azert hogy elterelje a figyelmet a kormanyzopart mocsoksagairol..."

Pontosan.

2015. jún. 3. 12:14
 34/41 A kérdező kommentje:

"En is ismerek nagyon sokat, konkretan a szomszedom is torok meg a lanyom egyik legjobb baratnoje is torok, es batran mondhatom hogy hulyeseget beszelsz.

"

Ez pontosan 2. Nekem meg van kb. 2 beosztottam, 8-10 kolegám, kb 8-10 aki Volt kolega. Autóvételnél még kb. ennyivel találkoztam. Ebböl kb. 2 tanult meg rendesen. De biztos neked van igazad.

Egyébként ez valami kényszeres pszihés dolog, hogy valaki kérdez valamit, akkor mindjárt az ellenkezöjét kell bizonygatni?

2015. jún. 3. 13:45
 35/41 A kérdező kommentje:

"mert a 2. táblázatban nem arról szólnak a számok amiröl beszélünk. "

ò dehogynem.

Ez aztán az érv.

2015. jún. 3. 13:45
 36/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válszokat, bár a kérdés nem igazán lett megválaszolva.

A hozzászólásokból látszik, hogy pusztán dacból van a legtöbb ember a multikulti mellett.

Ha OV azt mondaná hogy részt kell vennünk a menekültpolitikában, akkor tuti legalább ennyien ajvékolnának az ellen.

Szerintem van annyira ravasz, hogy pont ezt akarja elérni. Az eleje óta ezt csinálják. Bejelntenek valamit, majd a felháborodás után "nah jó akkor mégsem".

Most pont ez lehet. Majd 1-2 hónap múlva nagy kegyesen enged a "nyomásnak".

Szeintem pont megérdemliték öt.

2015. jún. 3. 13:50
 37/41 anonim ***** válasza:

Gondolod ennyi az osszes torok akikkel kapcsolatban vagyok? Oket hoztam fel peldanak mert oket ismerem a legjobban.

Tobb tucatnyi torok szarmazasu kollegam, ismerosom van. A nyelvtudas az elso generacios bevandorloknak lehet problema, de gondolom te sem vagy perfekt nemet, en sem vagyok az.

Masodik generacional (sot a harmadiknal) semmi ilyen gond nincs, mindegyik kivaloan beszel nemetul, mivel az osszes iskolajukat itt vegeztek. A fiatalabb generaciok akik mar itt szulettek mar torokul is kevesbe beszelnek.

Amugy te nem kerdezel, hanem allitasz. Nagy kulonbseg!

2015. jún. 3. 13:51
 38/41 A kérdező kommentje:

"Gondolod ennyi az osszes torok akikkel kapcsolatban vagyok?"

Nem, nem gondolom. De akiket említettem, ök itt születtek. És igaz az állítás. A 3. generáció csak egyre igaz, az egyiknek a fia 15évesen praktikumra bejött. Valószínü a nyelvtannnal tisztában van, de hogy olyan erös akcentussal beszél mint aki nem itt született még ö is biztos.

2015. jún. 3. 13:59
 39/41 A kérdező kommentje:

Nekem ez a tapasztalatom és kész. Nincs bajom velük mert akikkel kapcsolatban vagyok rendesek, jó fejek, de az tény hogy kb. 2 az aki jól megtanult. Volt nemrég balesetem, ahol a biztosítóm pl. lehet hogy fizetne, mert részben én hibám is. Engem piszkál meg fenyeget ügyvéddel, holott mindent megtettem, lejelentettem, csak egyszerüen nem tudja elmondani a biztosítónak hogy mi van, és azt hoszi én akarom átejteni.

Most ilyen tapasztalatokra mondjam hogy pedig ök aztán tudnak?

2015. jún. 3. 14:03
 40/41 anonim ***** válasza:
46%

nem tudom hallottal-e mar nemetet tajszolasban beszelni. Foleg egyszerubb embereket, betanitott munkasokat.

Az hogy milyen valasztekosan beszelsz az ertelmi kepessegektol, csaladi hattertol fugg, bevandorloknal ugyanugy mint a benszulotteknel.

Nalunk vannak olyan fajnemetek a muhelyben, akik rettento proszto modon beszelnek. Ahogy Magyarorszagon is van ilyen.

2015. jún. 3. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!