Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért akarnak az emberek...

Miért akarnak az emberek multikultúrális Magyarországot?

Figyelt kérdés

Amelyik országban élek, sok "multikulti" város van és valahogy pont ezekben a városokban nem jó a közbiztonság(vagy épp a legroszabb).

Tudják egyébként az emberek hogy mi a multikulti?

Mert szerintem igazából fogalmuk sincs, csak épp politikai dacból súlykolják hogy nekünk ez kell.

Ha az aktuális politiai vezetés azt mondaná hogy "multikultúrális" országot akarunk, szerintem nagy valószínűséggel mindenki az ellen lenne.

Az én véleményem szerint ha egy társadalom multikultúrális, nem azt jelenti hogy az egyik nagyszüleim svábok voltak, a másik dédszülők olaszok, hanem mondjuk egy városban élnek a keresztények, a kendős muszlimok, buddhisták a saját kultúrájukat őrizve.

Berlin-Kreuzbergben pl. betiltották a karácsonyi ünneplést nyilvános helyeken, mert az vallási dolog és bántaná szegény kendősöket. Meg hogy a vallási dolgoknak nem az utcán van a helye.

Komolyan ezt akarjátok? Komolyan ennyi degenerált van? Vagy csak ennyire megveyetnek benneteket?

2015. jún. 3. 10:17
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

#12:

[link]

E szeint te hazudsz. Szeintem jobban képben vagyok mint te. Hacsak nem berlini vagy.

2015. jún. 3. 11:09
 12/41 anonim ***** válasza:
29%

De hogy a masik allitasodat is megcafoljam:

[link]

Nemetorszag legbiiztonsagosabb nagyvarosa München, 7400 buncselekmeny jut 100.000 lakosra. Drezdaban ezzel szemben 11.365 buncselekmeny tortenik, Lipcseben 13.526.

Münchenben a bevandorlok aranya az osszlakossagban 36%, azaz teljes a multikulti. Drezdaban ezzel szemben 7%, Lipcseben 8%, azaz szinte fajnemet varosok.

[link]

2015. jún. 3. 11:09
 13/41 anonim ***** válasza:
18%

Kerdezo, ott a link amiben reszletesen leirjak pontosan mi is tortent is miert. Te rakhatsz be aztan mindenfele ostoba, bulvarszar linket, de nem erdemes.

Ne hazudozz, ne ferdits.

2015. jún. 3. 11:11
 14/41 A kérdező kommentje:

Egyébként nem arról beszéltem hogy csak a keresztény dolgot tiltották be, hanem hogy a vallási dolgokat, tehát ezt is a kendösék miatt. Nálam tuti kiverné a biztosítékot, ha megszüntetnék a lakóhelyemen a karácsonyi vásárt, holott nem vallási okokból megyek le, hanem egyszerüen jól esik lemenni inni ar forraltbort a kollégákkal, meg enni egy kolbászt.

Tudtommal ez nem arról kell hogy szóljon hogy mindenkinek mindent Tilos, hanem ha együtt élnek akkor mindneki gyakorolhassa a saját kultúráját. Ami természetesen nem müködik. Lássuk csak magyarországot. Azonos nyelvü azonos állampolgárságú azonos vallású emberek szétszedik egymást. Ha más a vallás vagy esetleg nincs akkor pláne.

2015. jún. 3. 11:15
 15/41 A kérdező kommentje:

15#, én ebben nem lennék biztos.

Egyik évben Hamburg és Frankfurt Volt a leg veszélyesebb. Azok mik ha nem multikulti.

Berlinben úgy közlekednek mint BP-n. A zebrán ha nem figyelek kivasalnak. Érdekes módon Nürnbergben nem. Nordhausenben nem.

Bár Nürnbergre is rá lehet fogni hogy multikulti, de azért ne hasonlítsuk berlinhez.

2015. jún. 3. 11:18
 16/41 anonim ***** válasza:
74%

" nem arról beszéltem hogy csak a keresztény dolgot tiltották be, hanem hogy a vallási dolgokat, tehát ezt is a kendösék miatt. "

Igen, ezt allitottad, de ez nem igaz. A muszlimok teruletfoglalasi igenyet a ramadanra ugyanugy visszautasitottak!

"Ami természetesen nem müködik"

Szerinted. Valojaban meg nagyon is jol mukodik. Itt elek Münchenben 9 eve, egy teljesen elheto, szines, izgalmas varos. rengeteg embert ismerek, akik nem kereszteny gyokerekkel rendelkeznek, arabok, torokok, azsiaiak, tok normalis, kedves, szimpatikus emberek. egyszeruen nem igaz amit sugallni probalsz, vagy amit Orban allit.

2015. jún. 3. 11:23
 17/41 schocko ***** válasza:
100%
Szerintem például München sokkal biztonágosabb, mint mondjuk Salgótarján...
2015. jún. 3. 11:24
 18/41 anonim ***** válasza:
78%
Tehát kimentél Németországba élni, mert itthon szar a fizetés, és már akkora árja nácinak érzed magad, hogy agálsz a bevándorlás ellen, amikor te is bevándorló vagy. Ilyenkor csak azt kívánom, hogy tényleg valami új Hitlert válasszanak meg vezetőnek, és akkor te is jöhetsz vissza Magyarországra, mert az ilyen eszméket hívő németek között jobb ha tudod, hogy nincs különbség egy közel-keleti muszlim meg egy kelet-európai között. A német NPD párt például rendszeresen agál a lengyel bevándorlók ellen, pedig a mai német és lengyel kultúra között semmi különbség nincsen, csak a lengyelek csóróbbak.
2015. jún. 3. 11:26
 19/41 A kérdező kommentje:

#16:

Ja, találtál egy kivételt, amit Münchennek hívank.

Én meg azt nézem hogy az 1. hely Frankfurt. Az egyik legnagyobb átutazó és multikulti város.

Köln tele van törökkel. 2. hely.

3. Hely, Berlin, fél város Török. (tudod, ök nem migránsok, már itt születnek és staisztikailag németek, nem migránsok)

Tovább nem mennék. Az meg hogy a politikusok hogy magyarázzák ki a Welt.de-ben az kb. annyira hiteles mint amit én illesztettem be. Nekem az a hiteles amit a kolegám mesél, aki onnan jött, nem pedig amit te próbálsz alátámasztani. Találni lehet mindenre írást csak a megfelelö helyen kell keresni.

Szó szó ellen, cikk cikk ellen.

Én meg azt mondom te hazudsz és ferdítesz.

2015. jún. 3. 11:30
 20/41 anonim ***** válasza:
4%

tok mindegy hogy mit neztel, szamokkal igazoltam hogy nem igaz az allitasod, miszerint van osszefugges a bevandorlok aranya es a bunozes merteke kozott.

A szovegertesed, a vitakepesseged kritikan aluli.

2015. jún. 3. 11:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!