Miért akarnak az emberek multikultúrális Magyarországot?
Amelyik országban élek, sok "multikulti" város van és valahogy pont ezekben a városokban nem jó a közbiztonság(vagy épp a legroszabb).
Tudják egyébként az emberek hogy mi a multikulti?
Mert szerintem igazából fogalmuk sincs, csak épp politikai dacból súlykolják hogy nekünk ez kell.
Ha az aktuális politiai vezetés azt mondaná hogy "multikultúrális" országot akarunk, szerintem nagy valószínűséggel mindenki az ellen lenne.
Az én véleményem szerint ha egy társadalom multikultúrális, nem azt jelenti hogy az egyik nagyszüleim svábok voltak, a másik dédszülők olaszok, hanem mondjuk egy városban élnek a keresztények, a kendős muszlimok, buddhisták a saját kultúrájukat őrizve.
Berlin-Kreuzbergben pl. betiltották a karácsonyi ünneplést nyilvános helyeken, mert az vallási dolog és bántaná szegény kendősöket. Meg hogy a vallási dolgoknak nem az utcán van a helye.
Komolyan ezt akarjátok? Komolyan ennyi degenerált van? Vagy csak ennyire megveyetnek benneteket?
"Tehát kimentél Németországba élni, mert itthon szar a fizetés, és már akkora árja nácinak érzed magad, hogy agálsz a bevándorlás ellen, amikor te is bevándorló vagy. "
1. Otthon Sem Volt szar a fizetés. Minden hobbim meg tudtam fizetni. Nem ez Volt az ok.
2. Ki ágál a bevándolrás ellen? multikulti nem egyenlö bevándolással. Szerintem.
Semmi baj nem lenne azzal, aki odajön egy országban, és az ottani értékek szerint él, integrálódjon. De az már nem annyira gyerebe amikor a törökök itt vannak 3 generáció óta, de nem hajlandóak (tisztelet a kivételnek) megtanulni a nyelvet Sem rendesen. Az aki kijön felnötten ok, hogy nem fog tökéletesen intgrálódni, de hogy a 3. gen. Sem.
Bár akkor kívánom kapj az otthoni kissebbségböl szomszédot, akik hasonlóan nem integáldnak, és toleráld öket. Majd akkor átgondolod amit itt irogatsz.
Kérdező, ha annyira bebűnöznek a bevándorlók, akkor hogy lehet, hogy Nagy-Britanniában 30 éve nem volt olyan alacsony a bűnözés, mint 2013-ban? Pedig 30 éve még sokkal kevesebb bevándorló volt itt.
"A szovegertesed, a vitakepesseged kritikan aluli."
Tied is. Keimerül abban hogy "hazudsz" meg "ferdítesz"
Statisztika arra van hogy alátámassza a hazugságokat. Ezt mindenki tudja.
Küldtél olyan statisztikát Amin a bünözésben az elsö 3 helyen multikulti városok állnak. Bravo.
És mellé statisztikát, amiben csak a bevándorlók vannak.
Az nem bevándolrló, ha muszlim és 40 éve itt vannak. De a most jött Holland Doktor, na az bevándorló a listäd szerint.
Ez nem támaszt így alá semmit, és nem hiteles.
" a törökök itt vannak 3 generáció óta, de nem hajlandóak (tisztelet a kivételnek) megtanulni a nyelvet Sem rendesen"
De, hajlandoak. Nem igazan tudom hogyan veszed a batorsagot ilyen altalanosan nyilatkozni...
" nem hiteles."
Mivel nem tamasztja ala a prekoncepciodat, igy nyilvan nem hiteles :)
LOL.
"Nem igazan tudom hogyan veszed a batorsagot ilyen altalanosan nyilatkozni"
Úgy hogy ismerek nagyon sokat. Ez a tapasztalat.
28: Nincs egyszerüen összefüggés mert a 2. táblázatban nem arról szólnak a számok amiröl beszélünk.
Ez pont olyan mint amikor már valaki nem kapja a munkanélküli segélyt, és azt mondom akkor statisztikailag nem munkanélküli mert nincs állományban.
Ezt a listát kb olyan ferdítés hasonlítgatni.
"Úgy hogy ismerek nagyon sokat. Ez a tapasztalat."
En is ismerek nagyon sokat, konkretan a szomszedom is torok meg a lanyom egyik legjobb baratnoje is torok, es batran mondhatom hogy hulyeseget beszelsz.
"mert a 2. táblázatban nem arról szólnak a számok amiröl beszélünk. "
ò dehogynem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!