Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kötelező holokauszt oktatás?...

Kötelező holokauszt oktatás? Vélemények?

Figyelt kérdés
[link]
2015. máj. 26. 22:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
14%

"Igazad is lehetne, de nem gimnáziumi törióráról van szó, hanem egy bevezetendő egyetemi tárgyról, amit mindenki köteles lesz tanulni. Ha történelem szakon vezetnék be, semmi baj nem lenne vele, de teszem azt fel, egy jogász vagy egy kommunikáció szakos, vagy egy bioenergetikai mérnök szakos hallgatónak is végig kell majd ülnie ezt az előadást, pedig az ő szakuknak aztán végképp semmi köze a történelemhez."

Szerintem meg ezt hadd döntse már el az adott egyetem! Nem kötelező oda jelentkezni. A Pázmány egy keresztény értékeket képviselő intézmény. Na most amit a nácik tettek, az a kereszténység alapvetéseit tiporja sárba.

2015. máj. 27. 00:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

@12

Ha csak azokra vonatkozna akik jövőre felvételiznek oda akkor semmi baj, de vonatkozik azokra is akik idén felvételiztek, vagy már oda járnak

2015. máj. 27. 07:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel a Holokraus.
2015. máj. 27. 08:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Kontraproduktívnak tartom, mert egy plusz terhet ró a diákokra és a Jobbik felé tereli őket.

Akit mélyebben érdekel a téma, az most is rengeteg vonatkozó tanulmányt, történetet stb. olvashat.

2015. máj. 27. 09:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én időmben ezt történelem órának nevezték és csak egy részét tette ki a konkrét holokauszt.
2015. máj. 27. 09:04
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"A rektor elmondta, hogy az új tárgyat – a nagykövet segítségével – a Tel-avivi Egyetem (University of Tel Aviv) két professzora, Dina Porat és Raphael Vago dolgozta ki."

Vagyis egy még formálisan keresztény iskola számára a zsidók dolgozzák ki, mit kell tanulni a zsidókról.

Udvariasan megközelítve is kontraproduktív :) Aki még emlékszik az orosz nyelv oktatásra, az érti.

De mondjuk egy holo-matek gyorstalpalót megnéznék :)

2015. máj. 27. 10:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsónak: pont ugyanaz, mint amit a szülink az oroszról meséltek: mindenki utálta és egyúttal az oroszokat is, mert kötelező volt tanulni. A kevesebb több lett volna.
2015. máj. 27. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!