Hitler MIÉRT utálta, üldözte a zsidókat?
"Olyasmi összeesküvés-elmélete volt, mint a miénk mostanában - hogy ti. Izrael felvásárolja többek között Magyarországot is."
Összeesküvés elmélet?????Amikor simon perez kijelentette,hogy Manhattan után felvásároljuk -többek között- Magyarországot is.Amikor Lengyelország kb 3-4-szer akkora mint mi,kb 3-4-szer annyian is lakják,és mégis negyed annyi a (zsidó) multi,mint minálunk.Amikor a mocskos tesco,auchan idehozza a szlovák tejét,a vizezett kétes eredetű húsával együtt.Amikor akkora adókedvezményt kapnak,hogy senki más az országban,ellehetetlenítik a Magyar kereskedőket,termelőket.Akkor arra hivatkoznak,hogy "mennyi munkát adnak".Köztudott dolog,és nem egy helyen levezették már,hogy ha az egész élelmiszer ágazat Magyar kézben lenne ugyanekkora támogatással mint amennyit ezek a férgek kapnak,akkor min 2,de lehet,hogy 3-szor annyi embernek tudna munkát adni ez az ágazat.
De ez is mind csak "összeesküvés-elmélet" biztos...
De hogy a kérdésre is válaszoljak,azért üldözte őket,mert csak kereskednek,élősködnek,tönkretesznek más embereket.A cigányokat azért üldözte,mert csak medvét táncoltattak,loptak,csaltak(mint ma is).És ő kerek perec megmondta,hogy ilyen emberekre nincs szüksége Európának,többek között a német népnek sem.És ebben k.rvára igaza lett.Sajnos...
"olvass bele a zsidó bibliába és megtudod."
A Biblia egy. Ennyi műveltség ragadhatott volna rád. Ha már egyszer elvileg keresztény országban élsz. Ökör!
Elég sok verzió létezik. Felsorolom az általam ismerteket, mindenki vérmérséklete szerint választ. Én nem foglalok állást!
1.) Hitler tulajdonképpen nem utálta a zsidókat, de mivel sok volt köztük a gazdag, és (látszólag) nem dolgoztak, ellenük könnyen lehetett uszítani a munkásokat. Röviden: Érdekből.
2.) Hitler elhitte amit mondott, és tényleg felsőbbrendűnek képzelte a magas szösziket, és úgy gondolta ez kötelessége a német nép nevében Röviden: Kattant volt.
3.) Bizonyos helyeken olvasható, hogy az apja egy zsidó férfi törvénytelen gyereke, aki viszont "megtagadta" a családot, ezért aztán nagyon megsértődött a zsidó népre. Röviden: Bosszú volt.
4.) Hitler elfogadta zsidó származását (egyébként akadtak zsidó származásúak a közvetlen környezetében is), behülyítette a világot, és a zsidók érdekében csinálta a holokausztot, ahol csak a kispénzű, hatalom nélküli zsidók estek áldozatul, amire később hivatkozva bármit megkaphatnak. Röviden: Cionista volt.
Mint mondtam ezeket mind csak hallottam/olvastam/tanultam, nem tisztem eldönteni melyik az igaz, nem is foglalok állást. Egyik másik egymásnak teljesen ellentmondó, de mindenki megtalálhatja a szívének kedveset. Elvégre véleményszabadság van...
Miért utálta a zsidókat?
A Mein Kampf 96-107 oldalán (a magyar kiadás szerint) részletesen leírja, hogyan változott a véleménye a "Csak egy másik vallás, miért bántja őket mindenki?-ről arra, amit ismerünk.
Begépelni nem fogom, akit érdekelt töltse le vagy kérje kölcsön vagy vegye ki könyvtárból (tudom, jó vicc) vagy vegye meg.
Milyen emberek vannak itt??? És ti ezeket honnan veszitek? Vona úr mondta nektek? Vagy valamelyik okos barátotoktól hallottátok? Ennyi buta embert egy helyen... Szánalmas!
A zsidók tehetnek minden rosszról szerinted? Mondj már nekem 3 olyan példát, amire van bizonyítékod is, nem csak a hülye képzelgésed egyik torz szüleménye és más nép nem tett hasonlót.
Megsúgom, hogy nem fogsz!
Az egyház uszította a zsidók ellen már régóta az embereket, persze ez ma már nem igaz, de régen a keresztes háborúkra is jól felspannolták a népet, majd szép nagy földterület és arany ütötte markát az egyháznak.
Mivel eleve megvolt ez az ellenségeskedés már rég óta, Hitlernek nem volt nehéz dolga, csak rátett még 1-2 lapáttal erre az alaptalan gyűlöletre.
Megerősítette így hatalmát! (Miközben ő is zsidó volt, nagy valószínűséggel, de ezt akár figyelmen kívül is hagyhatjuk, hisz nem tudom bizonyítani és nem szeretnék alaptalanul, bután dolgokat írni, mint azt itt sokan tették)
Nem csak a szegény zsidókat vitték el oda, mivel rengeteg pénzt szerzett meg Hitler a zsidóktól, amit a háborúba fektetett.
Ennek ellenére, hogy logikusan, érvelve válaszoltam, tudom, hogy én kapom a 30%-os pontozást, de aki azt írta, hogy büdös kapzsi zsidó, az 93%-ot kap :D
Büszkék lehettek magatokra, így várjatok szebb jövőt, de csak szart fogtok kapni és meg is érdemlitek! (csak velünk is kicsesztek, de lesarom!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!