Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minden...

Miért van az hogy minden romát egy kalap alá vesznek?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezthallom hogy a cigányok bûnözõk,lopnak,csalnak,hazudnak,nem dolgoznak stb. Tudom ,hogy nagyon sok ilyen roma van de ez nem csak a romákra jellemzõ mert ugyanugy van olyan magyar vagy német vagy orosz aki ugyanúgy bûnözõ de öket nem nézikle ezért

2015. ápr. 14. 21:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
45%

Nem sikerült összekapcsolni, nem értem ki mondta vagy kérdezte ezt az 500 forintos marhaságot.

Te találtad ki magadtól aztán írkáltál még mellé marhaságokat...

2015. ápr. 15. 12:35
 22/28 anonim válasza:
66%
Bennem is csorgedez roma ver; a dednagyanyam volt a vajda lanya anno. De nem latszik rajtam amugy. Az a baj, h regen meg a ciganyok is tisztessegesek voltak, dolgoztak, penzuk is volt...aztan, nem tudom, mit tortent, de teny, h statisztika alapjan a ciganybunozes aranya a legnagyobb es ezert van az, h az a keves tisztesseges roma sziv a tobbseg miatt...
2015. ápr. 15. 13:20
 23/28 anonim ***** válasza:
26%

Menjél be és nézz meg egy börtönt, hogy mennyi cigány meg magyar van bent. Aztán vonj arányt, hogy Mo-on él 8 millió magyar meg 1 millió cigány.

Gyere el Borsodba és sétálj végig este az Avason, vagy Taktaszadán, Alsóvadászon, Olaszliszkán, stb, stb...

Nekem is van cigány munkatársam nem is 1 és focis csapattársaim, egyikkel sincs baj, de muszáj általánosítani, mert nem mondhatják azt az emberek, hogy a cigányok 90 %-a élősködő féreg, mint ahogy azt sem mondják, hogy a magyarok kis része csak a rasszista.

Legjobban neked kellene utálnod ezeket a cigányokat, mert miattuk te is biztosan hátrányt szenvedsz és emiatt tényleg sajnállak,mert nem tehetsz róla.

2015. ápr. 15. 14:14
 24/28 anonim ***** válasza:
20%
Közhely, de azt szokták mondani, hogy a kivétel erősíti a szabályt. Nekem is van rendes cigány ismerősöm, ettől még ha az utcán "bandát" látok, mégis félni kezdek, hogy kirabolnak és elvágják a torkom. Vajon ez kinek a hibája?
2015. ápr. 15. 14:41
 25/28 anonim ***** válasza:
92%

"Legjobban neked kellene utálnod ezeket a cigányokat, mert miattuk te is biztosan hátrányt szenvedsz és emiatt tényleg sajnállak,mert nem tehetsz róla."

Pontosan, ő nem tehet róla. Te viszont igen, ugyanis te képviseled és terjeszted azt a nézetrendszert, ami miatt ő hátrányt szenved. És ha valóban sajnálnád (ahogy azt mondod), akkor nem intéznéd el egy vállrendítéssel, hogy "muszáj általánosítani", hanem felülvizsgálnád a nézetrendszered.

2015. ápr. 15. 15:41
 26/28 anonim ***** válasza:
94%
24: A tied. Érdekes módon velem még sosem történt ilyen, szerintem veled sem. Ha valóban ennyi ember torkát vágnák el a romák mint amennyit itt a gyakorin ez elhangzik, akkor már rég nem élne senki ebben az országban. Úgyhogy ha rettegsz a szembejövőktől, az csakis a te hibád.
2015. ápr. 15. 15:48
 27/28 A kérdező kommentje:
Ma történt velem egy eset. Leparkoltam a bolt elõtti parkolóba,kiszálltam az autómból és 4 fiatal magyar gyerek ült a padon. elindultam és azt hallom ,hogy "nézdmár ezt a cigányt hogy telik neki ilyen kocsira biztos lopta" nem szóltam vissza nekik mert nem alacsonyítom le magam arra a szintre mint amin õk vannak. De akkor most énis nézzek le minden magyart mert van köztük is nagyonsok mocskos ember?
2015. ápr. 15. 16:07
 28/28 anonim ***** válasza:
46%

"Úgyhogy ha rettegsz a szembejövőktől, az csakis a te hibád."

Akkor minek tiltották be a Gárdát?

Ők aztán nem csak hogy nem vágták el senkinek a torkát, még csak nem is vertek meg senkit.

Akkor a cigányok hibája, hogy féltek?

2015. ápr. 16. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!