Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért vesznek össze családtago...

Miért vesznek össze családtagok/családok a politikai nézeteik miatt?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet elfogadni azt, hogy mindenkinek más a fontos, másképp látja a világot és az életet?

Fontosabb, hogy meggyőzzünk másokat a nézeteinkről, mint az, hogy egyszerűen csak szeressük a másikat, a saját véleményével és politikai nézeteivel együtt?

2014. jan. 19. 20:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%

Nekem nagyanyám nagy fideszes és azóta nem szívesen lát minket, amióta mi nem vagyunk hajlandóak követni az ő "hitét".

Bezzeg anyu bátyja, ő ott van vele a fronton és együtt harcolnak a szintén fideszes feleségével együtt...

2014. jan. 19. 20:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Ezért vagyok úgy hogy családban legjobb lenne ha semmi politikai és egyéb dologról nem esne szó. Az összes rokoni látogatás vitába torkollik a hülyeségek miatt. Meg nekem az is bizarr, mikor ismerősöm az anyjával 99%-ban csak politikáról beszél.
2014. jan. 19. 20:29
 3/13 anonim ***** válasza:
44%

Nos ez bonyolult.

Nem minden embernek sikerült elválasztani a világnézetét a magánéletétől.

Például,Én szélsőjobboldali vagyok, de volt liberális pasim, kettő is.

Viszont egyik kapcsolat sem volt hosszú életű.

Ő is tudta, hogy utálom az olyanokat, mint ő és én is tisztában voltam vele, hogy ő sem csípi az olyanokat, mint én.

De, ennek ellenére mégis idővel kiütköztek a problémák.

2014. jan. 19. 20:33
 4/13 A kérdező kommentje:

Ha vendégségbe megyünk, mindig beszélek a szüleimmel, hogy ne beszéljenek politikáról. Meg is ígérik Nekem, ennek ellenére, az első adandó alkalommal összevesznek.

Nem is érdekli őket, hogy a másik hogy van, vagy mi történt vele...Vagy ha érdekli is őket, arra általában már nem jut idő, hogy megbeszéljék.

Pedig annyira sok szép dolog van a világon...mire jó az állandó veszekedés? :/

2014. jan. 19. 20:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy az összes hogy vagy típusú kérdést előbb utóbb visszavezetik valami politikai dologra, onnantól vége :D
2014. jan. 19. 20:50
 6/13 A kérdező kommentje:

Igaz...

Ilyenkor meg sem akarják hallani, mit mond a másik. Csak fújják a saját szövegüket, ha megsértik vele a másikat, ha nem.

2014. jan. 19. 21:01
 7/13 anonim ***** válasza:
37%
A politika határozza meg az életünket. Előbb-utóbb szóba kerül. Én sem szívesen beszélgetek fideszessel a politikáról. Reménytelen.
2014. jan. 20. 16:25
 8/13 A kérdező kommentje:

Én a veszekedések miatt annyira eltávolodtam érzelmileg a politikától, hogy ha meghallom valakitől a családban, hogy erről beszélnek gyomorgörcsöm lesz.

Teljesen pártatlan vagyok, és szerintem az is maradok. Személy szerint, engem megnyugtat, hogy még nem szavazhatok...

2014. jan. 20. 19:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha majd rájössz hogy hogy ki képviseli jobban az ország és a te jövődet,akkor azért szavazz majd! Csak jól fontold meg, ne úgy mint a tisztelt választók 2010-ben!
2014. jan. 21. 16:55
 10/13 A kérdező kommentje:

Hiszek abban, hogy ha jót cselekszem, legyen az akármi, jót kapok vissza. Nekem ez a "jó" dolog nem mérhető pénzben. (Egy "köszönöm" vagy egy mosoly számomra mindennél többet ér) Tisztában vagyok vele, hogy manapság pénzre van szükségem a mindennapokhoz, de egyik politikus sem tudja megadni, vagy elvenni tőlem azt, ami számomra a legfontosabb.

Persze, ha a saját lábamra kell álnom, valószínűleg megváltozik majd a hozzáállásom, de jelen álláspontom szerint olyan érelmetlennek tűnő ez az egész politika dolog.

Sosem értettem, hogy tudnak emberek egymással olyan ellenséges lenni, mint a politikusok. (Már amennyiben a média valóságot mutat)

Ha közös a cél, akkor miért?? Miért nem lehet összefogni?

2014. jan. 22. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!