Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyarok fele miért szereti...

Sandorka25 kérdése:

A magyarok fele miért szereti a kelet és a nyugat országokat?

Figyelt kérdés
Én nem szeretem a kelet és a nyugat országokat. Én magyar vagyok és magyarnak is születtem, nem vagyok önző, de én nekem nincs bajom a keletiekkel és a nyugatiakkal sem. Én sosem ettem hamburgert és pizzát, igaz hogy szoktam enni milánóit és spagettit, de ritkán szoktam enni olyat. Én nem eszek kutya húst és nyúl húst sem. Én csak magyar ételeket szoktam enni, és nem iszok üdítőt, csak vizet szoktam inni. Igaz hogy Jobbikos vagyok, de én akkor sem szeretem a keleti országokat és a nyugati országokat! Csak azok írjanak ide, akik szeretik a kelet és a nyugat országokat.

2015. ápr. 6. 10:13
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Én sandorka25 vagyok, és én 31 éves vagyok, és az IQ szintem jó.
2015. ápr. 6. 11:55
 22/32 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek fogyatékos kérdéseim. A haverom mesélte nekem, hogy Bob76xd-nek voltak olyan kérdései, ami fogyatékosság és hülyeségek voltak. De nekem nincsenek hülyeségeim és fogyatékosságaim. Én nem vagyok fogyatékos és autista. Normális ember vagyok, és én tiszteletben tartom az emberek gondolatait.
2015. ápr. 6. 11:56
 23/32 A kérdező kommentje:
Akiknek nem tetszik a kérdésem, azok ne írjanak nekem és ne válaszoljanak a kérdésemre. Akik azt hiszik hogy én vagyok Bob76xd, azok nagyon tévednek. Bob76xd egy bolond fogyatékos ember volt, ezt mondta a haverom, aki Budapesten él már 20 éve. Bob76xd semmit nem tudott mondani, csak az utálkozást.
2015. ápr. 6. 12:07
 24/32 anonim ***** válasza:
Azért félelmetes, hogy milyen emberek között élek Magyarországon.
2015. ápr. 6. 12:26
 25/32 anonim ***** válasza:
89%

Nem az a baj kérdező, hogy tetszik, vagy se. Az a baj, értelmes-e, vagy se. De ez is csak neked baj.

A magyaroknak az a fele, akikre te gondolsz, zömében egyszerűen buta. Nincs önálló gondolata, szajkóz valamit.

Egy étel nem attól egészséges, vagy káros, hogy milyen országból származik. Ilyent csak elfogult ostobák állítanak, ők is csak azért, mert ezt mondták nekik. Egy étel attól jó, vagy rossz, hogy mi van benne, hogy van elkészítve, és mi az életvitele annak, aki eszi. A szalonna teljes mértékben egészséges volt annak az aratómunkásnak, akinek másra nem nagyon tellett, és kidolgozta a belét is. Egész nap számítógép, vagy játékgép előtt ülve viszont nincs az a kiváló pörkölt, ami egészséges tud lenni. De viszont van eset, amikor igen.

Akik az említett országokat nem szeretik, többnyire gyűlölködők, a véleményük nem releváns. Az viszont lehetséges, hogy bizonyos keleti, vagy nyugati országok vezetőinek egyes konkrét tetteiről az a vélemény, hogy rendkívül káros. Könnyű ilyen eseteket mondani Tokiótól Moszkván és Londonon át Los Angelesig.

2015. ápr. 6. 12:33
 26/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, azt írtad, még sosem ettél hamburgert és pizzát, akkor honnan gondolod, hogy nem jó? Próbáld ki, kóstold meg egyszer, és csak azután mondj véleményt!

Lehet, hogy ízleni fog!

2015. ápr. 6. 12:38
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan kitörölték a válaszomat, ahol azt írtam, ez a szegény kölyök biztos a szüleitől hallotta ezt a sok baromságot? Hát ez nem egyszerű...
2015. ápr. 6. 12:51
 28/32 A kérdező kommentje:
Ez van srácok. Jól nézzétek meg az igazságot. Ha én ennék egy hamburgert és egy pizzát, akkor most tudnám hogy miből készülnek.
2015. ápr. 6. 12:59
 29/32 anonim ***** válasza:
Nem kell hamburgert ennem ahhoz, hogy tudjam miből készül, de azt főleg nem értem, hogy magyar emberként mi a probléma a nyúllal? Nem vagyok biológus, de szerintem évszázadokkal ezelőtt is volt itt nyúl és meg is ették azok a magyarok akik itt voltak.
2015. ápr. 6. 16:15
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Milyenek azok a csak magyar ételek és dolgok? Melyik évben érkező ételt fogadod el magyarnak? Ugye tudod, hogy nagyon sok étel, alapanyag távolabbi helyről származik. Sőt jövevényszavaink is vannak más nyelvekből, egészen biztos, hogy te is használsz, fogyasztasz ilyeneket. Jó, ha büszke vagy a kultúrádra és szeretnéd megőrizni, de elszigetelődni nem tudsz a környezetedtől. Talán érdemes is megismerkedni egymás kultúrájával, és akár tanulni is egymástól, ha van mit. Én szeretem a különböző kultúrákat, lehet keleti, vagy nyugati :)Szeretem a sokféleséget legyen szó ízről, illatról, zenéről, stb.
2015. ápr. 8. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!