A magyarok fele miért szereti a kelet és a nyugat országokat?
Magyarországnak nincsenek olyan jelentős szórakozási, kikapcsolódási lehetőségei. A legújabb technikák is külföldről jönnek, az a sok szép autó, dögös motorok, ételek, italok, ruhák, ettől változatos az országban élni, mert amúgy nagyon unalmas lenne.
Ezért lehet szeretni más népeket, mert olyanok adnak nekünk, amit mi magunknak nem tudunk előállítani.
Ez mind politikai befolyásoltságtól mentes
"Ezután nézd meg magadon a ruhát (méd in csájna), a telefont, vagy amiről írsz(méd in csájna), a bútoraitokat otthon, az autótokat(ha van). Ezek többsége is "kelet", vagy "nyugat" országból van."
Ne hazuggy korcs! A hazugság hiteltelenné tesz.
Én vagyok az igaz magyar, se paradicsomot, se kukoricát, se paprikát nem eszek. Rizset se eszek, krumplit se, helyette csicsókát eszek.
Pulykát se tartok, rohadt amerikai dög.
#15 Én vagyok az igaz magyar, ... csicsókát eszek.
Te amcsi bérenc! Nem vagy igaz Magyar! ;)
"A csicsóka (Helianthus tuberosus) a őszirózsafélék családjába tartozó gumós évelő, gyógynövény . Észak-Amerikából a 17. század elején került Európába."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!