Ukrajnában börtön fog azért járni, ha valaki tagadja az orosz aggressziót?
"Mint mindenki tudja, Oroszországhoz csatlakozott Krim és lakossága."
Igen, tudom. [link] A nem kamu eredmények szerint 30% vett részt a szavazáson és 15% alatt szavaztak az elszakadásra.
1: Nevettem.
"96.77 percent of the Crimean population voted ‘for’ the integration in a referendum."
Mielőtt beszólsz.. nem kisebb a hitelessége az RT-nek, mint a WashingtonPostnak.
1:
Igen, nyilván azért ünnepelt rengeteg ember, mert senki sem akart csatlakozni ;).
az 1. mondatban még agresszióról van szó de a 2.-ban már csatlakozásról.
tartsuk tiszteletben a Krímiek döntését én azt mondom.Sopron is dönthetett anno,a labancok sem támadták meg az országot,nem is követelőztek.
5:
Az aggressziót a törvényjavaslat megszövegezéséből vettem, természetesen idézőjelben értendő.
6:
Nem az orosz állami tv-ben hangzott ez el, hanem az egyik ukrán képviselő (Jurij Csizmar) terjesztette be ezt a trv-javaslatot.
"tartsuk tiszteletben a Krímiek döntését én azt mondom.Sopron is dönthetett anno,a labancok sem támadták meg az országot,nem is követelőztek."
Mindösszesen annyi a különbség, hogy az oroszok viszont megszállták a Krímet és elég aktívan terelték a helyes irányba a lakosságot. Számtalan jól dokumentált esetet lehet találni erre, csak nem kell csipás szemmel járni.
Aki meg elhiszi azt, hogy egy háborús helyzetben lévő területen a lakosság közel 100%-a képes és hajlandó leadni a szavazatát, az szimplán idióta és nincs miről beszélnem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!