Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha egy börtönben egy rab...

Ha egy börtönben egy rab megsérül vagy megtámadják, mitől függ, hogy a börtönkórházba vagy a rendes kórházba viszik-e?

Figyelt kérdés

2014. aug. 4. 22:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gondolom a sérülés súlyosságától.
2014. aug. 4. 22:26
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Attól hogy ellátható-e a börtöni kórházban vagy sem. Ott csak alap felszerelés van tehát aki nagyon súlyosan sérül meg muszáj elvinni rendes kórházba.
2014. aug. 4. 22:38
 3/11 A kérdező kommentje:

Értem, köszi.:)

Pl. vérmérgezést hol látnak el?

2014. aug. 4. 23:01
 4/11 anonim ***** válasza:
8%
Sehol. A vér nem mérgező.
2014. aug. 4. 23:07
 5/11 anonim ***** válasza:
szinte biztos hogy a kórházban, mert a vérmérgezés nagyon veszélyes, könnyen lehet halálos és gyorsan bekövetkezhet.
2014. aug. 4. 23:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2014. aug. 4. 23:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Reméljük nem így akar megszökni a kedves kérdező.
2014. aug. 5. 00:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Elnëzést de a Bélàt keresem tudom hogy egy börtönt töltelék amit az anyukàd a mindig mond azèrt gondolom hogy itt risk at ès itt olvassa az irodalmat mert màs nem is èrdekeli de csak szólok neki ha itt lenne hogy jöjjönn haza mert a felesège keresi kint a folyoson lent aparkólóban is meg a gangon mert kèszen van a kaja ès kihül hanem jön haza idöben, nekem most jött àt a felesège aMargitka hogy nincsen e itt vagy szoljak neki a neten azèrt gondoltam hogy IDE szólok ha itt lenne! Akkor BÉLA Menj haza kihül a kaja aMargitka meg balhèzik megint, gyer màr haza vazze!
2014. aug. 7. 06:13
 9/11 A kérdező kommentje:
Bazeg lebuktam, én vagyok Béla xD
2014. aug. 7. 08:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincsen Bèla Margitkàt sok szeretettel üdvözlöm ès ne pànikoljal mert a vèrmèrgezèst nem csak nemi uton lehet elkapni, ha megint tetovàltatsz akkor figyelj oda hogy a tü steril legyen mint a farkad!
2014. aug. 7. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!