87%-ra leszázalékolt ember 33 ezer Ft havonta. Mi lesz ha még ennyi sem fog járni nekik? Erre vágytok, ezt szavaztátok meg?
Visszafelé fejlődik a társadalom.
A szolidaritás eltűnik,aki beteg a sorsára hagyják...
Mi lesz, ha még ennyi sem fog járni nekik? Semmi. Még több erdőben élő hajléktalan. Nem szavaztam én senkire, tudtam, hogy ez lesz.
A 87%-ra leszázalékolt ember egyébként mit jelent? Mi nem stimmel?
A rokkantak,betegek most sem luxus módon élnek a segélyből.
Rászorulnak másokra,családtagokra.
A rokkantok többsége nem szellemi fogyatékos,tisztában vannak azzal,hogy egy tehet a családjuk számára,és mellé még az is,hogy nincs esélyük normális,önálló életre.
Szerintetek mi lesz ezekkel az emberekkel,ha még ezt a kevés pénzt is megvonják tőlük?Gyakorlatilag 100%ban a rokonaiknak lesznek kiszolgáltatva.
És ez a 33ezer Ft is csak ilyen 87%ra jár.
Akkor gondolom egy 20-30-50% leszázalékolt mennyit kaphat.
Nagyon sok olyan ember van,aki le sem százalékolnak,mégis munkaképtelen.
Milyen emberek irányítják ezt az országot?
Ezek nevezik magukat kereszténynek?
Utolsó!
Nem tudom,egy fórumon olvastam egy illetőt,akit 87%ra százalékoltak le.
Gondolom nem véletlenül,biztos nyomós indokkal.
Növekedni fog az öngyilkosok száma,az biztos.
Közben pedig az Európai Unió tagjai vagyunk..
Nem tartják tiszteletben az európai értékeket,közben felveszik az uniós pénzeket.....
De egyébként honnan veszed ezt, kérdező?Milyen segélyt kapsz?
Mondjuk, ebből a szemétláda bagázsból minden rosszat kinézek.Amióta kormányra kerültek, már csökkentették a segélyt egyszer, a közmunkások béréből is lecsíptek, megszüntettek csökkent munkaképességűek foglalkoztatóját.Kívánok nekik még 100 életet négykézláb mászva, havi 23000 Ft-ból.Talán abból tanulnának!
Az előző kormányok legalább nem basztatták folyamatosan kizárólag a szegényeket, hanem a segély is minden évben a minimálbérrel emelkedett, ezek meg a koldus kalapjából az aprót is kilopják, miközben az élősdi nyikhaj haverok dúskálnak az adófizetők pénzéből és abból, amit a szegényektől loptak!De ezeket szavaztátok meg, csak gratulálni lehet!
"Akkor gondolom egy 20-30-50% leszázalékolt mennyit kaphat."
Nagyjából 29600Ft-ot.
"87%-ra leszázalékolt ember 33 ezer Ft havonta. Mi lesz ha még ennyi sem fog járni nekik? Erre vágytok, ezt szavaztátok meg?"
10-ből 9-en ezért nyivákolnak ezen az oldalon is. Hogy vegyék el a segélyeket. Persze ők csak egy népcsoportra gondolnak. Pedig mindenki szív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!