Miért nem kérünk bocsánatot a lengyelektől?
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem bánt, hogy miket tett Orbán és emiatt a lengyel barátaink eléggé csalódottak lettek. Szégyellem magam emiatt. Meg a barátnőm is, aki január végén volt Varsóban és akkor nem volt semmi gyanús. A helybéliek nagyon kedvesek voltak.
És -lehet, hogy hülye gondolat- arra gondoltam, hogy kimennénk mindannyian az utcára ilyen transzparensekkel: "Przepraszam Polska" (Bocsánat, Lengyelország).
Megértem, ha letoltok, hogy ilyesmi jutott az eszembe.
Hogyne más se hiányzik, mint egy Gyurcsány-által szervezett kanosszajárás és gyónás a brüsszeli zsarnokoknak becsicskuló polákok előtt.
Slava Rossija!
"Épp azoknak a fenekét nyaljuk, akik a történelem során az idő 90%-ában megszállták az országotokat, rabszolga sorban tartották a népeteket, és most újra háborúra készülődnek Európa ellen. Ti lennétek az elsők a sorban, ha támadnának. De nem baj, mi ettől függetlenül támogatjuk őket minden téren. Bocsi."
Szerintem értékelnék.
Nem hinném, hogy bocsánatot kellene kérni. Mi nem gyűlöljük az oroszokat (vagy legalábbis keressük az együttműködést) ők meg nem gyűlölik a szerbeket, románokat, szlovákokat.
Nem hinném, hogy ilyesmi miatt már búcsút mondhatunk a polak wenger dwa bratanki mondásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!