Szeretsz Magyarországon élni?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért szeretsz?
Ha nem, akkor hova költöznél?
2015. febr. 20. 17:52
21/29 anonim válasza:
Nem szeretek.
Hova költöznék? Jobb helyre.
22/29 anonim válasza:
Itt a legjobb, mer máshol nincs Orbán Úr és Fidesz.
23/29 anonim válasza:
nem kepzeld el nem szeretek,es Canada,US,Svedorszag,Ausztria,Nemetorszag,Ausztralia,UK lenne a celorszagom.
25/29 anonim válasza:
Ha a politikát nézzük(mert ide tetted el a kérdésedet), akkor nem, nem szeretek itt élni. Egyébként meg igen. Megszoktam és ha távol vagyok, hiányzik is.
26/29 anonim válasza:
"Itt nem lehet élni!"
Akkor te egy szellem vagy.
27/29 anonim válasza:
Nem nagyon. Az emberek elég konzervatívak nagy általánosságban, túl sok a homofób és rasszista ember, és nem vagyok megelégedve még nagggggyon sok dologgal. Legszívesebben Kanadába vagy az Egyesült Királyságba mennék.
28/29 anonim válasza:
Na utolsó, felsoroltál két országot, ami sokkal rasszistább, kirekesztőbb Magyarországnál, csak ott az emberek fosnak nyilvánosan kifejezni magukat. De felmész valamilyen helyi újság pl. a dailymail komment-szekciójába és mindjárt kiderül hogyan is vélekednek ezek a "felvilágosult nyugatiak"
29/29 kisvuk29 válasza:
Igen!
Születésemtől fogva sokat költözünk
Láttam az egész országot már
De nem is hagynám itt :)
Jelenleg Nógrádban élek (Dorogháza) és ezért a környékért megéri az orbán rezsimet elviselni
Amíg nem javul a helyzet elvegetál az ember
Mivel állatokkal foglalkozunk nekünk itt pont ideális
Mikor körül nézek nem értem hogy nem vágynak a kintiek vissza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!